Volgens deze ingewijde hebben de Amerikanen een UFO en de bestuurders in bezit

Gekkies en wappies. Ze liepen altijd al rond, maar maakten zich pas bekend toen de familiediscussies thuis wat verder uit de klauwen liepen. Van 9/11 tot aan geheime projecten op de noordpool, alles kwam voorbij. Onder ede werd een officier van de US Air Force gehoord die zichzelf redelijk gek, of een hele goede klokkenluider mag noemen. Amerika zou weet hebben van buitenaards leven en ufo sightings geheim houden. Sterker nog, ze zouden zelfs een ufo in bezit hebben.

Wie is deze man?

David Charles Grusch werkte jarenlang bij de UAP task force. UAP staat voor Unidentified Aerial Phenomenon, een soort overkoepelende term waar ufo’s vervolgens weer onder vallen. We zijn wel eens mannen met wilde haren en halve liters Pitt bier in de stad tegengekomen die soortgelijke dingen beweren, maar David zijn Claim lijkt toch net ietwat geloofwaardiger. Eén ding weten we zeker, als deze man ineens verdwijnt zal er vast iets van zijn verhaal kloppen.

UFO in bezit

Grusch beweert dat de Amerikanen een volledig intact bouwsel van ‘niet-menselijke makelij’ in hun bezit hebben. Als de beste man niet onder ede stond had het zo een campagnestunt kunnen zijn voor een nieuwe film. Het zou gaan om een kleine witte ufo, het merk en model moeten we je even schuldig blijven aangezien hij van een andere planeet zou moeten komen. Volkswagen heeft daar nog net wat minder marktaandeel dan hier.

Om het verhaal nog ietsjes geloofwaardiger te maken zegt Grusch dat ze niet alleen de ufo hebben, maar ook de personen (?) die het bestuurden. De biologen zouden ermee aan de slag zijn gegaan en uitsluitsel hebben gegeven over hun herkomst, ‘niet-menselijk’. Het is wel weer erg toevallig dat dit weer allemaal precies in de VS zou moet gebeuren. Nogmaals, deze man staat wel onder ede en is een van de enigen die logischerwijs dit soort informatie in handen zou hebben. Voor nu beschouwen we het maar gewoon als een smeuïg verhaal, maar het blijft leuk om over na te denken.

 

Reageer op artikel:
Volgens deze ingewijde hebben de Amerikanen een UFO en de bestuurders in bezit
Sluiten