Amber Diamond is California girl met extra dosis sexappeal

Redactie 24 Jul 2019 Girls

Zo, staat weer een blonde stoot van jewelste paraat op je favoriete website. Maak kennis met California girl Amber Diamond.

Ze is opgeleid als filmmaker, maar doet daarnaast veel modellenwerk, is ze als actrice te zien in films en verdient ze ook wat als show producer. Amber is afkomstig uit Huntington Beach, ook wel bekend als Surf City van de USA. Het is op dit moment haar number 1 passie. Zo is ze ook al in Hawaii geweest om de golven te trotseren. Een van haar doelstellingen is om op elk continent ter wereld te surfen.

Niet meer dan logisch dus dat ze een fotoshoot op het strand heeft gehouden. Maar Amber houdt van veel meer dan het strand. Zo reist ze graag naar de mooiste plekjes van onze aardbol. “Er is geen grotere beloning dan nieuwe mensen te ontmoeten, andere culturen te ervaren en te beseffen dat mensen over hele wereld goed van aard zijn en dezelfde dingen nastreven.”

Dat vinden wij een mooie instelling. Mocht je interesse hebben, ze zoekt mannen die doortastend, integer en zelfverzekerd zijn. Egoïsme en arrogante mannen kunnen beter thuisblijven. Met die informatie laten je verder met groot plezier over aan de beste shots uit diverse fotoshoots van Amber Diamond. Enjoy!

Reageer op artikel:
Amber Diamond is California girl met extra dosis sexappeal
Sluiten