Amazon verkoopt mini paleisje ‘Cliff’ waar jij geld aan kan verdienen

redactie 19 Aug 2019 Entertainment

Als je de droom hebt om in een stijlvol en bijzonder huis te wonen, dan is deze woning misschien echt iets voor jou. Je koopt het niet bij een makelaar, maar gewoon via Amazon. En als je er liever niet zelf wilt wonen, maar er geld aan wilt verdienen dan kan dat ook. Cliff is ideaal als Airbnb. En o ja, het huis heeft een sauna.

Cliff

Het huis dat te koop staat op Amazon heeft alles wat je normaal gesproken verwacht van een luxe hotel. Het heeft strakke lijnen en een modern design. Het compacte ontwerp is genaamd: Cliff. Volgens Q-Haus, de ontwerpers, is het een ideaal huis voor een overnachting voor vrienden en familie. Het kan een succes worden als resort voor grotere groepen mensen, het zou als een Airbnb gebruikt kunnen worden of als een privéhuis. Het huis is geschikt voor verschillende klimaatgebieden over de hele wereld. Het idee van een Cliff is om meer ruimte te bieden door het kleine formaat van het gebouw met behulp van een smart-home technologie voor een milieuvriendelijkere aanpak.

Indeling

Cliff heeft een woonkamer, een ingerichte keuken en eetgedeeltes, 3 slaapkamers en een badkamer met een sauna of bad. Er is ook opslagruimte binnen en buiten. Er kunnen maximaal acht personen in slapen. Het mini paleisje is mega aanpasbaar en klaar om aangesloten te worden op het elektriciteitsnet en kan binnen een dag na levering worden gebruikt. Sick toch.

Het paleisje van Amazon belooft tussen 22 en 27 augustus te komen en kost slechts $105.000. Lijkt een koopje dus!

 

Reageer op artikel:
Amazon verkoopt mini paleisje ‘Cliff’ waar jij geld aan kan verdienen
Sluiten