Brabants amateurteam wint na 3 jaar weer eens een wedstrijd

Redactie 20 feb 2018 Entertainment

Wij hopen dat je de afgelopen jaren geen Unibetje op dit team hebt gezet. Wat zal dat misselijkmakend zwaar zijn geweest om nog lid te blijven bij deze amateurclub. Na twee jaar en tien maanden hebben ze toch eindelijk een overwinning behaald.

Ervan uitgaande dat de spelers nog steeds bezopen zijn, vanuit ons van harte proficiat. We komen graag op jullie receptie. Na 35 weken kunnen mannen van Ruwaard in Brabant eindelijk de magische drie punten zien verschijnen in hun klassement. Hun tegenstander SC St. Hubert moet zich eigenlijk kapot schamen. Zij verloren van de kansloze club met dubbele cijfers. Een 2-0 nederlaag tegen een drie jaar verslagen club, wij zeggen niets meer.

Rob Thijssen en Hugo Thelosen zullen nu vast opgenomen zijn in de ere-lijst van de club. De trainer is natuurlijk door zijn dolle heen. Zo vertelt hij in het Brabants Dagblad: “Na 2 jaar en 10 maanden heeft Ruwaard eindelijk weer eens gewonnen, dit is een cadeautje voor alle mensen die in die tijd achter de ploeg zijn blijven staan.”

We weten niet of het aan het bier heeft gelegen of aan de kwaliteiten, maar slecht moeten ze wel zijn geweest. In ieder geval zouden ze van deze knakkers hieronder wat kunnen leren.

Foto: SV Ruwaard

Reageer op artikel:
Brabants amateurteam wint na 3 jaar weer eens een wedstrijd
Sluiten