Met een baan als sekspoppen tester verdien je meer dan 40.000 euro per jaar

Redactie 10 mrt 2018 Entertainment

De hype is al een poosje gaande, de meest geavanceerde seks toys worden langzaam realiteit. Sekspoppen worden steeds menselijker en echter en er zijn zelfs al versies op de markt die kunnen praten en artificial intelligence hebben. Langzamerhand komen de fantasieën die door tv-serie Westworld zijn gecreëerd dichterbij. Zo’n fantasie themapark kan in de niet al te verre toekomst, gewoon gerealiseerd worden. Nu is de perfecte baan beschikbaar gekomen voor alle perverts in de zaal. Het seksspeeltjesbedrijf Silicone Seks World heeft een baan beschikbaar voor seks-pop tester. Je hoort het goed, je kan tegenwoordig betaald krijgen om je derde been in een plastic pop te proppen.

En het verdient nog niet eens slecht. Voor de baan krijg je een mooi bedrag van 35k pond per jaar betaald, dat is een mooi bedrag. Daarnaast heb je 22 dagen vrij per jaar, krijg je een gratis sportabonnement en een telefoon van de zaak. Om nog maar te zwijgen dat je dagelijkse bezigheid sekspoppen ‘testen’ is.

Benodigde kwaliteiten

Om de baan te krijgen hoef je niet eens ervaring te hebben in de porno-industrie. Het enige dat ze van je vragen is dat je een natuurlijk passie hebt voor sekspoppen. Daarnaast dien je ‘zwaar gedreven’ te zijn als het op je baan uit komt. Bedenkende wat voor baan het is en in welke context dat valt, kunnen wij geen raardere baanbeschrijving bedenken.

Op de website kunnen we de volgende advertentie vinden: “Heb je ooit gedroomd over een baan waarbij je de meest geavanceerde seksspeeltjes van de aarde moet testen? Wij zijn op zoek naar iemand om aan ons team toe te voegen, waarmee we samen nieuwe producten gaan innoveren en verbeteren. We gaan daarnaast de kwaliteit controleren en testen van de huidige producten”.

Robots zoals in Westworld zijn dichterbij dan je denkt:

Competitie

Oké dan. Het bedrijf zijn marketing manager, Richard Thorne, had er het volgende nog over te zeggen: “Dit is een spannend moment voor de industrie. Interesses in onze producten stijgt en dit zal een erg belangrijke rol worden. Het zal er voor zorgen dat we de kwaliteit in onze producten behouden en kunnen verbeteren in een markt gedreven door competitie”.

Ze willen een lijst met potentiele kandidaten af hebben met de 20e van maart, verteld The Sun. We moeten je helaas teleurstellen als je geinteresseerd was in de baan. Door het grote aantal aan aanmeldingen kun je niet meer solliciteren voor de baan. Helaas. Misschien toch tijd om te gaan zoeken naar een normale baan?

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Met een baan als sekspoppen tester verdien je meer dan 40.000 euro per jaar
Sluiten