Als de mobiel van je vriendin checken niet genoeg is kun je ook dit proberen

redactie 23 nov 2016 Entertainment

Stel. Je chick vertoont ernstig verdacht gedrag en je verdenkt haar van dingen waar je een misselijk gevoel in je buik van krijgt. Je kunt haar keihard confronteren, op de momenten dat zij in de douche staat haar mobiel uitpluizen op zoek naar bewijsmateriaal of je kunt een privédetective inhuren. Niet heel wenselijk allemaal, maar hé, je moet ergens je onderbuik gevoelens kwijt.

Je kunt ook zelf voor detectiveje spelen. Moet je gewoon een GPS-tracker aanschaffen. Is wel wat duurder, maar hé. Jij wilde detective spelen. Die is er in twee varianten: de mobiele tracker en de tracker die je moet inbouwen. De mobiele tracker past in een vakje van haar tas, maar echt pro is natuurlijk om er zelf een in te bouwen. Moet je alleen wel weer wat kennis voor hebben om ‘m in te bouwen, en als zij onder de douche staat zal je snel moeten handelen.

Maar er bestaan dus apps om je geliefde te volgen met behulp van zijn of haar telefoonnummer. Bij Android gebruikers heb je bijvoorbeeld de Find My Boyfriend Locator. Heel easy. Telefoonnummer invoeren van je schatje en checken maar. Vind je dit niks, dan kun je ook gaan voor Find My Friend. Locatievoorzieningen moeten wel worden ingeschakeld, anders heeft het geen zin.

Tot zover de suggesties van onze kant. Beter als je het helemaal niet nodig hebt natuurlijk. Maar toch. Succes man!

Foto: techconnect.nl

Reageer op artikel:
Als de mobiel van je vriendin checken niet genoeg is kun je ook dit proberen
Sluiten