Alles wat je moet weten over het gevecht van het jaar tussen McGregor en Dos Anjos

Iedere MMA liefhebber heeft op zijn kalender 5 maart met rood omcirkelt, want op die dag staat het vetste vechtsportevenement van het jaar gepland. UFC 196 komt steeds dichterbij en dat is genoeg reden om alvast vooruit te kijken. Dit maal is de MGM Grand Garden Arena het strijdtoneel voor niet één, maar twee topwedstrijden.

Om te beginnen gaan Holly Holm en Miehsa Tate ons een catfight van ongekend hoog niveau voorschotelen, maar dat is natuurlijk niet waarom we allemaal gaan kijken. Het hoogtepunt van de avond is zonder twijfel het gevecht tussen Dos Anjos en McGregor. The Braziliaan zal ten kosten van alles de lightweigt titel willen verdedigen, maar in The Notorious heeft hij een tegenstander gevonden die bijna niet te stoppen is. Na het veroveren van de featherweight titel wil de grofgebekte Ier niets liever dan twee riemen over zijn schouders dragen en dat kan hem maar zo gaan lukken.

Nog nooit in de geschiedenis van de UFC stonden er twee slopers van dit kaliber tegenover elkaar. Gaat Dos Anjos het volgende Braziliaanse slachtoffer van Conor worden? Of gaat de man uit Rio de eerste zijn die de grote mond van McGregor tegen de grond mept. Dit gaat een gevecht worden dat je niet mag missen.

Reageer op artikel:
Alles wat je moet weten over het gevecht van het jaar tussen McGregor en Dos Anjos
Sluiten