All or Nothing: Manchester City is een must see voor elke voetballiefhebber

Redactie 23 jul 2018 Entertainment

Dit is er zo eentje die elke voetballiefhebber moet zien. In All or Nothing: Manchester City krijgen wij een kijkje in de vijf sterren voetbalkeuken van één van de beste clubs ter wereld waar Josep Guardiola het menu en recept bepaald. Het unieke kijkje achter de schermen in het historische seizoen 2017/2018 is vanaf 17 augustus exclusief te zien op Amazon Prime Video.

In de eerste trailer zien we het sterren ensemble van Pep Guardiola. Kevin de Bruyne, Gabriel Jesus, David Silva, Agüero, Leroy Sané en we kunnen nog wel twee regels volmaken met baltovenaars waar je u tegen zegt. Het kampioenenteam wordt gevolgd tijdens hun succesvolle seizoen waarin ze de titel pakte met 100 punten.

Behind the scenes

In de serie komen we op het state of the art trainingscomplex van Manchester City, bij interviews, teambesprekingen en zien een klein beetje hoe het is voor de spelers. De druk en alle aandacht buiten het veld. Alle acht de afleveringen worden tegelijk online geknald op 17 augustus. Goede manier om het nieuwe voetbalseizoen in te luiden.

Succes

Naast dat Manchester City kampioen werd, wonnen ze ook nog de League Cup en stonden ze in de kwartfinale van de Champions League. In deze kwartfinale werden zij uitgeschakeld door hun landgenoten en uiteindelijke finalist Liverpool. Succes in de Champions League is waar men bij Manchester City al jaren naar hunkert en dat zal mooi materiaal zijn voor het vervolg van de serie.

Amazon Prime Video

De videodienst van Amazon is de laatste tijd sowieso lekker bezig met sport docu’s. Dit is een mooie aanwinst in het rijtje van bijvoorbeeld Le Mans: Racing is EverythingGRAND PRIX Driver, vier seizoenen al van All or Nothing met American Football teams Arizona Cardinals, Los Angeles Rams, Michigan Wolverines en Dallas Cowboys en recent nog All or Nothing: New Zealand All Blacks. Als Netflixende voetballiefhebber kun je geheid plezier beleven aan de docuserie over Juventus.

Foto: Screenshot YouTube.

Reageer op artikel:
All or Nothing: Manchester City is een must see voor elke voetballiefhebber
Sluiten