Zo kun je gratis geld ophalen bij Ajax-Apoel Nicosia

Redactie 26 Aug 2019 Entertainment

Vorige week Champions League play-off tussen Apoel Nicosia en Ajax gezien? Was niet best hé. Maar je gaat ons niet vertellen dat Ajax niet doorgaat tegen die Cypriotische koekenbakkers. Op de counter kwamen ze tot een paar kansjes, maar heel veel konden ze er niet van. Samen met TOTO blikken we vooruit op de return.

Woensdagavond staat de return in de Champions League play-off op het programma. Alles of niets. De dood of de gladiolen. The winner takes all. Er staat in totaal een bedrag van maar liefst 40 miljoen op het programma. Ajax heeft fors in de selectie geïnvesteerd waarin het graat proberen om het sprookjesseizoen van vorig jaar te evenaren. Essentieel daarbij is het halen van de groepsfase van de Champions League.

Uit werd het 0-0. Een goed resultaat voor Apoel Nicosia, want bij doelpuntrijk gelijkspel is het gewoon door. Ze hebben een lepe rechterspits, die er af en toe gevaarlijk tussendoor dribbelde. Toch zien wij het niet gebeuren. Ook niet zonder Donny van de Beek. Ja, er hebben al een hoop wonderen plaatsgevonden in het mondiale voetbal, maar dit gaat er bij ons niet in. Het kwaliteitsverschil is simpelweg te groot. Bovendien speelt Ajax in de eigen Arena, een niet te onderschatten factor. Dit mag niet meer misgaan.

Quotering van 1,20

Zo denkt ook TOTO erover, want die zetten Ajax op een quotering van 1,20. Als je 100 euro inzet op Ajax, kun je dus 20 euro pakken. Ajax is dan nog niet in bloedvorm, maar zij gaan het kaas echt niet van het brood laten eten in de eigen Johan Cruijff Arena. Mocht je desondanks een andere mening zijn toebedeeld, dan kan dat wel eens lucratief voor je uitpakken. Een gelijkspel wordt ingeschat op een quotering van 6,60. Mocht Apoel zich naar een luizige overwinning counteren, dan heeft TOTO daar een quotering van 12,00 voor over. Aanlokkelijk om een gokje te wagen wellicht, maar bij ons wint het verstand het van de emotie. Wij zetten zetten in de TOTO 100 euro op Ajax en halen zo gratis pieken op. Altijd lekker. Wat doe jij?

Overige play-off wedstrijden

Ook in de rest van de Champions League potjes zitten nog wel wat interessante bets tussen. Club Brugge tegen het Oostenrijkse LASK Linz bijvoorbeeld. Brugge heeft uit via een 0-1 een nipte overwinning geboekt. Wij achten ze in staat om ze ook thuis te verslaan. Zou goed nieuws zijn voor Nederland, want daarmee zou Oostenrijk 4 volle punten voor de Coëfficiëntenlijst van de UEFA mislopen. Quotering van 1,68 laat ook zien dat Brugge de favoriet is.

Een andere pot die we wel durven te zetten is Krasnodar tegen Olympiakos. In Griekenland veegde Olympiakos de ploeg van Tonny Vilhena met 4-0 van de mat. Die zijn zo goed als door. Wij denken dat Olympiakos genoegen neemt met een kleine nederlaag, met een quotering van 2,01 voor een zege van Krasnodar durven wij wel een gokje te wagen.

Voor de rest laten we het helemaal aan jou. Hier kun je al je voorspellingen doen bij TOTO. Laat je het even weten als je de bookies hebt leeg getrokken?

In samenwerking met TOTO

Reageer op artikel:
Zo kun je gratis geld ophalen bij Ajax-Apoel Nicosia
Sluiten