Je kunt een nachtje pitten op een heus piratenschip

redactie 30 Sep 2019 Entertainment

Je piraten-dromen zijn eindelijk realiteit. Jack Sparrow houdt het voor gezien en plaatst z’n riante schip op AirBnB. Het 20 meter lange piratenschip heeft alles aan boord om je even onder te dompellen in het piratenleven.

Chill

De grote sloep ligt te dobberen op de Mississippie rivier in Saint Paul, Minnesota. Het ligt enkele minuten van het vliegveld af, dus je hoeft niet urenlang met je koffers te zuilen om je plek van bestemming te bereiken. Het voormalige roverschip is uitgerust met twee slaapplaatsen, een hangmat en meerdere plekken waar je effe lekker kunt chillen. Verder zijn er masten waar je in kunt klauteren en genieten van het heerlijke uitzicht.

Modern

Het is een oud piratenschip, dus waar moet je je behoeftes dan gaan doen? Ook op de old-skool manier? Nou nee, het schip is helemaal gemoderniseerd en bevat alles wat je nodig hebt. Zo zit er een douche in, een badkuip, een keuken met broodrooster en al, tafels, banken, thema lichten en niet te missen: wi-fi, want ja, wat moet je anders de hele tijd gaan doen hè? Daarnaast zijn er ook peddelbootjes, mocht de boot Titanic-achtige fratsen uithalen.

Een recente gast schreef het volgende: “Alles zit hem in de details. Van de nieuwheid tot het zijn op een gigantisch piratenschip, de bemanning die al hun schatten, unieke bibliotheek, sieraden en kleding achterliet. Kapitein Dan, precies het avontuur waarnaar we op zoek waren. ”

Graaf maar alvast diep in je schatkist, want als je dit schip wilt boeken moet je 300 duiten per overnachting neerleggen.

Reageer op artikel:
Je kunt een nachtje pitten op een heus piratenschip
Sluiten