Microsoft hint naar nieuwe game van Age of Mythology

redactie 27 Jun 2019 Entertainment

Grote kans dat jij vroeger ook wel eens Age Of Mythology hebt gespeeld. De game gebaseerd op Age of Empires speelde zich af in de tijd van de Romeinen, Grieken en Egyptenaren en is een absolute cultklassieker. Voor iedereen die dit spel heel erg mist is er goed nieuws. Microsoft hint namelijk dat er iets nieuws gaat gebeuren met deze kaskraker van weleer.

Er gaat dus waarschijnlijk een sequel, remaster of iets anders van de game komen. Adam Isgreen, creative Director van Age of Empire, vertelde dit tegen Eurogamer tijdens de E3. ‘Het is fantastisch om te zien hoeveel liefde er is voor Age of Mythology, omdat ik dat zelf ook heb. Het is een soort van… minder accurate geschiedenisgame. Het is heel losjes, mensen hebben gewoon lol en ik vind dat ook fantastisch. Nadat we klaar zijn met een vernieuwde versie voor Age of Empire deel 3 en 4, gaan we kijken wat we kunnen doen met Age of Mythology. We zullen deze game zeker niet overslaan, maar we moeten even uitvogelen hoe we het gaan aanpakken.’

Age of Empire 1 t/m 3 en Age of Empire 4

Deze vraag volgde op het nieuws dat Age of Empire 1 t/m 3 een definitive edition krijgen en Age of Empire 4 het nieuwste deel in de serie gaat worden. Laatstgenoemde zal in 2020 uitkomen.

Reageer op artikel:
Microsoft hint naar nieuwe game van Age of Mythology
Sluiten