Adidas komt met gruwelijke limited edition van de Predators

De iconische adidas Predator wordt in december 30 jaar en om dit te vieren brengt adidas de legendarische ‘folded tongue’ terug met de nieuwe limited edition Predator 30. De kicksen zijn letterlijk om van te gaan kwijlen. 

Jude Bellingham, de ster van Real Madrid, was de eerste die deze schoenen rockte tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Napoli. En je zult het niet geloven: hij scoorde er meteen in! Over entree maken gesproken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jude Bellingham (@judebellingham)

Legends

Herinner je the good ol’ days met Zinedine Zidane, Xavi Hernández, Kaka Raul, steven Gerard en Robin van Persie nog? Ze zorgden stuk voor stuk voor dt deze predators met die bekende folded tongue een nog legendarischere status kreeg. Zet je schrap, want de Predator 30 brengt die nostalgische sfeer terug.

Foto: Adidas

Comeback

Het design is een eerbetoon aan de historische Predator Mania-, Precision- en PowerSwerve-modellen, compleet met het beroemde Predator ‘Eyes’-logo onderaan de tong. Sam Handy, de VP Product en Design van adidas Football: “Door de jaren heen is Predator gedragen door enkele van de beste spelers van hun generatie, tijdens historische momenten op het veld. Terugkijkend op de afgelopen drie Tientallen jaren van innovatie vonden we dat de tijd rijp was voor een reset. We lieten ons inspireren door de elementen die Predator voor het eerst zo populair maakten. We maken veel liefhebbers van de eerste Predator-modellen blij met de comeback van de beroemde omvouwbare tong en blik laat dit kennismaken met de nieuwste generatie voetbalfans.”

Foto: Adidas

Halen die hap

Slechts 1994 paar van de badboys zullen voor het grijpen liggen – hetzelfde aantal als het jaar waarin de eerste Predator op het toneel verscheen. Pre-orders starten vandaag, en je kunt deze kicksen vanaf 8 december online en bij geselecteerde adidas-winkels bemachtigen.  Prijskaartje? € 350 euro, maar dan heb je ook wat!

Foto: Adidas
Reageer op artikel:
Adidas komt met gruwelijke limited edition van de Predators
Sluiten