adidas komt met de vetste voetbalschoenen die we in jaren hebben gezien

Het merk van oprichter Adi Dassler snapt waar de voetbalwereld behoefte aan heeft. In de tijd dat fluorescerend paars-roze schoenen met gifgroene veters over de onberispelijke grasmatten sprinten, komt adidas met dikke zwarte kicksen op de proppen. Er zit nog wel een modern laagje overheen door gebruik te maken van drie verschillende kleuren zwart, maar wij vinden dit de vetste schoenen die we in jaren hebben gezien.

Dat is wat we willen zien. Ze noemen ‘m de triple black UltraBoost Cleat. Uiteraard heb je daar de beste balcontrole mee, kun je er loepzuivere passes mee verzenden en keihard op doel schieten. Het zal ongetwijfeld een goede schoen zijn, maar als jij het balgevoel hebt van de rechtsback van Schipluiden 6, dan maakt het geen hol uit op wat voor innovatieve superschoenen je speelt. Tenzij je de schoenen van Sjakie aantrekt natuurlijk, dan verandert alles.

Mocht je het zwart toch niet zo vinden, ze komen er ook in triple white. Mocht je ze op de kop willen tikken, dan kun je hier meer info vinden over de release van de adidas UltraBoost Cleat.

Reageer op artikel:
adidas komt met de vetste voetbalschoenen die we in jaren hebben gezien
Sluiten