Voor 70 miljoen ben jij de nieuwe eigenaar van deze adembenemende Franse villa

redactie 4 Jul 2019 Entertainment 4

De Franse Rivièra. De Côte d’Azur. De plek waar de megajachten niet op een hand te tellen zijn, Instamodellen makkelijker te vinden zijn dan een pot pindakaas bij de Appie en de allerrijksten op deze aardbol hun vermogen maar wat graag showen. Hier, hier staat weer een absolute parel te koop.

Voor slechts $70 miljoen kun jij de nieuwe eigenaar worden van een prachtig optrekje met een fabelachtig uitzicht op Cannes. Het vakantiegeld is net binnen dus de vraagprijs zal geen al te groot obstakel vormen, zo denken we dan.

Franse Villa

De wonderlijke casa, met de exotische naam Villa Alang Alang, is gebouwd met het idee een vleugje sfeer van Bali naar de Franse kust te brengen en dat is volledig gelukt. De architect heeft zich volledig uitgeleefd om ieder detail te laten kloppen en een villa te creëren waar je je vingers bij aflikt.

Je krijgt voor die 70 miljoen een zwembad van liefst 25 meter lang, negen gedecoreerde slaapkamers, immense badkamers, om extra te genieten van je rijkdom ook nog een spa en uiteraard een gym om al het lekkers dat de Franse keuken te bieden heeft er weer af te trainen.

Franse Villa

Bij de villa komt een eigen strand kijken zodat jij heerlijk relaxt de andere miljardairs op hun bootjes kunt zien worstelen om de beste plaats aan wal te bemachtigen. Even geen zin om gespot te worden? In de tuin ter grootte van bijna drie voetbalvelden vind je met gemak een momentje voor jezelf om je rust te pakken.

Mocht je de toto verkeerd gezet hebben en de benodigde miljoenen niet meteen op tafel kunnen leggen, is dat ook geen probleem: met $415.000 per maand is de huur zeker acceptabel te noemen!

Forbes

Reacties 0
Reageer op artikel:
Voor 70 miljoen ben jij de nieuwe eigenaar van deze adembenemende Franse villa
Sluiten