Brad Pitt trekt zijn ruimtepak aan voor nieuwe film: Ad Astra

redactie 6 Jun 2019 Entertainment

Onze grote vriend Brad Pitt schittert binnenkort weer een keertje op het witte doek. In de Amerikaanse sciencefictionfilm zal ‘ie zijn astronautenpak aantrekken en naar de ruimte trekken. Het uitkomen van de film duurt wat langer dan gepland, maar hier hebben we in ieder geval alvast de trailer van de langverwachte Ad Astra.

De film is geregisseerd door James Gray. De filmmaker is geen onbekende in het wereldje van de bewegende beelden, want hij boekte al succesen met films als We Own The Night en The Lost City Z. Ad Astra gaat over de autistische knul Roy McBride, gespeeld door Brad, die de ruimte in wordt gestuurd om op zoek te gaan naar zijn vader. Zo’n twintig jaar geleden ging zijn vader namelijk op een ruimtemissie met als doel het vinden van buitenaardse intelligentie. Hij verdween en niemand hoorde meer wat van ‘m. Roy maakt precies dezelfde reis en probeert erachter te komen waar zijn pa gebleven is. Spannend!

Ad Astra

Misschien was het sommige fans al opgevallen dat de film nog steeds niet uitgekomen was. Hij stond namelijk eerst op de agenda voor 24 mei. Dat is helaas niet gelukt en de release is uitgesteld tot 20 september. We kunnen ervan uitgaan dat ze dat wel moeten halen, toch?

Reageer op artikel:
Brad Pitt trekt zijn ruimtepak aan voor nieuwe film: Ad Astra
Sluiten