Deze 10 prachtige actrices maken kans op een plekje in de FHM500 2024

We worden ermee overspoeld in Nederland. Sterker nog, we kunnen je vertellen dat dit beroep zeer goed wordt gerepresenteerd in de FHM500. We hebben het natuurlijk over actrices. Wij laten jou de actrices zien die dit jaar weer een plekje kunnen bemachtigen in de lijst der lijsten. Net zoals elk jaar, kan jij dit jaar ook weer mee stemmen over wie er in de FHM500 MOET komen, breng dus zeker die stem uit!

We mogen van geluk spreken als we naar het lijstje van actrices in ons land kijken. Ten eerste zijn ze goed in wat ze doen en ten tweede zijn ze allemaal zo enorm knap. Dat maakt het natuurlijk stiekem veel leuker om een Nederlandse film aan te zetten! Actrices mogen natuurlijk ook niet ontbreken in de FHM500, daarom hier tien van hen die kans maken op een plekje.

Gaite Jansen

Is ondertussen internationaal aan het acteren, maar wij hopen maar al te graag dat we haar voor altijd mogen blijven bewonderen in Nederlandse films en series. Buiten dat deze geweldige actrice namelijk als een van de beste kan acteren is ze ook niet normaal knap!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaite Jansen (@gaitejansen)

Sarah Chronis

Sarah straalt alles uit wat wij zoeken in een vrouw. Vrolijkheid, geluk, enthousiasme en schoonheid. Blies ons omver in de film Bloedlink en speelde daarna in alle romcoms die we op een heerlijke zondagmiddag op de bank willen bingewatchen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 🌿 S A R A H C H R O N I S 🌿 (@sarahchronis)

Emma Keuven

Wij durven te wedden dat we Emma over een paar jaar in alle Nederlandse bioscoopfilms zien. Tot nu toe kunnen we de films waar Emma in heeft gespeeld nog op één hand tellen, maar daar zal zeker snel verandering in komen! Ze maakt dit jaar voor het eerst kans op een plekje in de FHM500, stem dus nu!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Keuven (@emmakeuven)

Victoria Koblenko

In 2021 was Victoria onze All Time Favorite. Wij hoeven jou natuurlijk niet uit te leggen waarom? De F*ck de liefde films zouden zonder Victoria niet compleet zijn, net zoals de FHM500 natuurlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victoria • actress turned volunteer 💛💙 (@vkoblenko)

Ortál Vriend

Dé reden waarom we allemaal weer twijfelen om Goeden Tijden Slechte Tijden te gaan kijken. Ortál is namelijk de nieuwe aanwinst van de soapserie. We kunnen haar ook gaan bewonderen vanaf 11 april in de nieuwe Nederlandse film Invasie. Wij hoeven jullie natuurlijk niet uit te leggen waarom deze beeldschone een plekje in de FHM500 verdient!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ortál Vriend (@ortalvriend)

Elise Schaap

De imitatiekoningin van ons land, dat is natuurlijk niemand minder dan Elise Schaap. Ze is niet meer weg te denken uit de wereld van de Nederlandse films en series. Eigenlijk ook niet meer uit de FHM500, sinds 2020 staat deze prachtige Danielle namelijk al in de lijst!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Toprak Yalciner

Heb je het over een prachtige bos met krullen, dan heb je het over Toprak Yalciner. We kennen haar natuurlijk allemaal van GTST, Moedermaffia!, SpangaS, Ik wist het en The Passion. Wat een carrière heeft deze vrouw al, op naar nog veel meer moois!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Toprak Yalciner (@topraky)

Carice van Houten

Carice van Houten behoort volgens ons zeker tot de top als we het hebben over beste actrices van Nederland. Als Carice in een film speelt, dan staan wij vooraan in de rij om het te gaan bekijken. Van Minoes tot gelukkige huisvrouw, ze steelt in elke film de show. Zal ze dat dit jaar ook doen in de FHM500?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone)

Jennifer Hoffman

Deze vrouw straalt een en al klasse uit. Dat is ook wel te zien aan haar geschiedenis in de FHM500. Sinds 2016 heeft ze al zeven keer in de lijst gestaan. Niet zomaar op plekken. Nee, altijd binnen de top 100.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman)

Sylvia Hoeks

Je kan het al raden als je haar zo ziet, maar deze Nederlandse actrice is ook model. Ze woont niet meer in ons kleine kikkerlandje, maar in Los Angeles. Na in veel Nederlandse films en series gespeeld te hebben, heeft ze in 2013 haar eerste internationale hoofdrol gekregen in de film The Best Offer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Hoeks (@sylviahoeks)

Reageer op artikel:
Deze 10 prachtige actrices maken kans op een plekje in de FHM500 2024
Sluiten