Action stunt met goedkoop alternatief voor de dure Dyson stofzuigers

De meeste mensen doen bij de zoektocht naar een nieuwe stofzuiger een retourtje Mediamarkt of Coolblue. Toch loont het soms om te kijken naar winkels waar je dat soort apparaten niet gauw in het assortiment verwacht. Deze keer hebben we bij de Action een spotgoedkoop alternatief gevonden voor een dure stofzuiger.

Het is niemand favoriete klusje in huis, maar het moet wel af en toe gebeuren. De boel stofvrij maken kan ook prima met een stofzuiger van 20 euro, al hebben de stofzuigers van Dyson altijd handige features bij zitten. Nadeel van die krengen? Ze zijn superduur. Nu komt Action met een alternatief!

Action Stofzuiger

Onze vrienden van Action hebben een aanbieding op de website gezet waar je u tegen zegt hoor. Vergeet die dure Dyson stofzuigers, en maak kennis met de Hyundai draadloze steelstofzuiger. Hyundai? Ja zeker. Buiten auto’s maken de Koreanen ook huishoudelijke apparaten, en hebben ze het ontwerp van de welbekende Dyson stofzuigers een beetje geleend.

De stofzuiger van Hyundai heeft een accu, is licht van gewicht en is compleet draadloos. Wel zo handig tijdens het fatsoeneren van je woonkamer. Stofzuigerzakken zijn met dit apparaat ook verleden tijd, want er zit een zakloze opvangbak in van ongeveer 0,5 liter. Klinkt weinig, maar dat is voldoende om je hele huis in één keer stofvrij te krijgen hoor.

HEPA Filter

Voor mensen met allergenen is dit apparaat ook geschikt. Er zit namelijk een heuse HEPA filter in verwerkt die huisstofmijt, dierenhaar en pollen gemakkelijk weet te verwijderen. Die allergische reactie waar je zo bang voor bent tijdens het stofzuigen? Met deze stofzuiger is dat geen issue meer.

Eindelijk klaar met stofzuigen? Je krijgt van Hyundai ook nog eens een handige wandbeugel meegeleverd, waarmee jij deze stofzuiger gemakkelijk aan de muur hangt. Als je slim bent, monteer je die beugel naast een stopcontact, zodat de stofzuiger gemakkelijk opgeladen kan worden.

We hebben je enthousiast gemaakt, hé? Op de website van Action kan je er eentje bestellen. Het betreft wel een weekactie, dus je moet er snel bijwezen.

Reageer op artikel:
Action stunt met goedkoop alternatief voor de dure Dyson stofzuigers
Sluiten