Met de gloednieuwe Action Cam van DJI schiet jij spectaculaire actie shots

Je kent het wel. Je bent tijdens je vakantie toevallig op een adembenemende locatie gestuit en dit moet en zal je vastleggen voor je vrienden. Je pakt je telefoon, schiet wat kiekjes en je kan niet wachten om te pronken met die geweldige plaatjes. De camera van je telefoon heeft echter de kwaliteit van een aardappel en je plan valt faliekant in het water. Had je nou maar de gloednieuwe van Action Cam van DJI op zak gehad!

Action Cam

De Action Cam is een veelzijdige camera met ontelbaar veel mogelijkheden. Zo kan je er vette onderwater shots mee maken, maar je kan ‘m ook meenemen op een hike of op een ander uitdagend avontuur. De Action Cam kan namelijk prima tegen een stootje. Best handig aangezien wij mannen zo nu en dan ongelofelijke klunzen kunnen zijn.

Kwaliteit

Dit zijn zeker niet de enige positieve punten aan de Action Cam. Nee, over de kwaliteit van het apparaat valt ook niet te twisten. Met de Action Cam leg je elk opwindend moment vast in een verbluffende beeldkwaliteit en met een ongeëvenaarde flexibiliteit. Je neemt alles op, deelt jouw adrenaline rush en verwondert zo al je maten op de eerstvolgende barbecue. Easy, right?

Beschikbaarheid

We hebben goed nieuws voor je, want de Action Cam ligt vanaf 2 augustus al in de schappen! Je kan dus gelijk naar de winkel racen om de camera aan te schaffen. Als je te lui bent om in beweging te komen, kan je de Action Cam ook bij Cameranu bestellen. Mocht je je Action Cam gelijk willen upgraden, dan is het een goed idee om even rond te neuzen op de site van Cameranu. Zij doen er alles aan om ons te helpen met mooie beelden maken. Dat zie je terug aan de service, het assortiment en de kennis van de mannen van Cameranu. Vakmanschap, daar houden we van.

Reageer op artikel:
Met de gloednieuwe Action Cam van DJI schiet jij spectaculaire actie shots
Sluiten