Acer dropt lijpe game stoel waar je mond van open valt

redactie 6 Sep 2019 Entertainment

Potverdorie, Acer heeft vandaag een van de dikste gamestoelen ooit gedropt. Dit speeltje is een gamestoel van een hele andere klasse. Denk jij, ik wil de grootste game bink van heel mijn vriendengroep zijn. Dan is dit zeker een stoeltje die je in huis moet halen.

Wat een functie’s

Deze gamestoel is perfect voor de echte e-sporters. Want met de prachtparel kan je bijna elk simulatiespel spelen wat je wil. Dus heb jij ooit schipper, piloot of soldaat willen worden maar was het leren voor die jobs net iets te veel? Dan is dit de uitgelezen kans om je droom na te jagen. De nieuwste gamestoel is uitgerust met een verstelbaar toetsenbord, inschuifbare muislade, een voetsteun en een systeembeheer die jou helpt om alle irritante kut kabels te verstoppen.

Prijsje

Het prijsje is wel wat aan de dure kant, want je moet 14.000 dollar (omgerekend 12.680 euro) dokken om de game troon in je rukbunker te plaatsen. Maar mannen het kan altijd erger. De prijs van de grote broer is 30.000 dollar (omgerekend 27.173 euries). Qua functies zit er niet veel verschil in alleen is die een slag groter. Lekker sparen dus!

Predator Thronos Air Gaming Chair.
Reageer op artikel:
Acer dropt lijpe game stoel waar je mond van open valt
Sluiten