Met deze accessoires kan jij je Koningsdag outfit opkrikken

Het is bijna zover: Koningsdag. De dag waarop we de verjaardag van onze prins pils vieren! Elk jaar haalt iedereen zijn mooiste outfit uit de kast voor deze speciale dag op 27 april en kleedt zich in de kleur van ons vaderland: oranje!

Koningsdag

Of je nu naar een festivalletje gaat of gewoon rondstruint in de stad, je outfit is pas geslaagd als je wat kleur toevoegt. Daarom gaan wij jou helpen om je outfit op te fleuren met nieuwe oranje accessoires! Dus laat alsjeblieft je oranje bandana of oranje leeuwenshirt deze keer maar even thuis.

Bandana

Bandana’s zijn weer helemaal in als je ze goed stylt! Eigenlijk willen wij jou laten zien hoe je dit jaar een bandana het beste kunt combineren. Knoop hem om je nek meteen klein lusje en vouw het doekje erin. Zo zie je er lekker nonchalant uit op deze mooie dag!

KoningsdagOranje pet

Ben jij een liefhebber van petten? Dan heb je misschien al nagedacht over het dragen van iets oranjes op je hoofd. Hier is een goed voorbeeld van een petje van Zara voor een goede prijs!

Koningsdag

Zonnebril

Je zou waarschijnlijk niet de enige zijn die met een lekker montuurtje door de stad gaat struinen, maar met deze oranje glazen erin voel jij je ook eens de koning!

Koningdag

Overhemd

Eerlijk gezegd is dit niet helemaal een accessoire, maar laten we het toch toevoegen aan het rijtje van must-haves! Dit item staat fantastisch boven een oversized wit shirtje in combinatie met een spijkerbroek voor een moeiteloze en frisse look!

Koningsdag

Tas

Natuurlijk heeft deze tas van Jacquemus een prijskaartje, maar het is een investering in een kleur die je de komende tijd zeker vaker zult zien! Mocht je liever een ander oranje tasje willen, dan zijn er gelukkig ook genoeg alternatieven om uit te kiezen. Het belangrijkste is dat je die levendige oranje meeneemt in je fitje, mannen! Wil je alvast opwarmen voor koningsdag? Dit zijn de tien heetste royals!

Koningdag
Reageer op artikel:
Met deze accessoires kan jij je Koningsdag outfit opkrikken
Sluiten