Het filmen van A Quiet Place deel twee is klaar

redactie 26 Sep 2019 Entertainment

A Quiet Place, je weet wel, die film waarin iedereen z’n bek moet houden of anders krijgen ze te maken met angstaanjagende monsters. Nou, van die film komt een tweede deel. De opnames zitten er zelfs al op.

Rollen

Emily, Noah en Lee zijn in ieder geval weer van de partij. Daarnaast zijn er een paar rollen bijgekomen. En niet zomaar namen. Cillion Murphy (Peaky Blinders) en Djimon Hounsou (Gladiator) gaan ook laten zien wat ze in petto hebben. Welke rollen deze twee knakkers gaan vertolken is helaas nog niet bekend.

Krasinski zei: A Quiet Place 2 is gericht op de wereld. Het is dus eigenlijk de wereld die gebouwd is, het is het idee dat de rest van de wereld exact dezelfde ervaring heeft als in A Quiet Place.”

“Zijn er andere mensen die zo moeten overleven? Het is dat idee van het leven door een aantal omstandigheden, niet opnieuw op dezelfde manier natuurlijk, maar meer het verkennen. Je moet het alleen intiem doen voor een kleine hoeveelheid tijd, dus wat gebeurt er daarna…”

De voornamelijk geluidloze film (maakt het zeker niet minder eng) zal op 15 mei 2020 in de bioscoop verschijnen, gelukkig zijn er in de tussentijd nog genoeg horrorfilms te zien. Heb voor deze nog eventjes geduld, want dat is die zeker waard.

john krasinski no GIF by A Quiet Place
Reageer op artikel:
Het filmen van A Quiet Place deel twee is klaar
Sluiten