Julius Kähkönen zet adembenemende natuurfoto’s op Instagram

Uit verveling scrollen we deze dagen constant door onze social media kanalen. Op Facebook kom je geinige, inspirerende of huiveringwekkende video’s en posts tegen. Via Twitter lezen we hier en daar hoe de overheid beroemde artiesten betaald om te faken dat ze het coronavirus hebben (creepy). En op Instagram zien we grappige memes, toffe video’s en afbeeldingen voorbij komen. Vooral dat laatste is ons erg bijgebleven want deze fotograaf maakt adembenemende foto’s van moeder natuur. 

De foto’s zijn afkomstig van Julius Kähkönen, een fotograaf en ondernemer uit Finland. Hij heeft unieke manier van editen en fotograferen. Je zou bijna zeggen dat de pica’s rechtstreeks uit een droom of fantasie komen. Wij zijn blijkbaar niet de enigen die onder de indruk zijn van de Fin. Hij heeft op zijn Instagramaccount namelijk met 358k volgers een indrukwekkende fanbase. 

Unieke stijl

Julius is in 2017 begonnen met het editen van foto’s. In een korte tijd heeft hij dus een buitengewoon en uniek stijltje voor zichzelf gecreëerd. Zoals we in de foto’s zien is hij de wereld rondgetrokken en heeft hij tijdens zijn reis de meest bijzondere plaatjes weten te schieten. Het begon voor hem als een hobby maar hij heeft er inmiddels een carrière van gemaakt. Dit is natuurlijk niet heel gek want zijn portfolio is iets waar hij ontzettend trots op kan zijn. Hier kennen we er nog één met een bijzonder portfolio. Wij zijn fan! Check hieronder een paar van zijn bijzondere foto’s. 

https://www.instagram.com/p/BzQMUCigRWn/

https://www.instagram.com/p/B16qf_bA7_A/

https://www.instagram.com/p/B3W85swgyjT/

https://www.instagram.com/p/B3HnaAggwK7/

https://www.instagram.com/p/B3648_epcyV/

https://www.instagram.com/p/B6vGRy-JK1_/

https://www.instagram.com/p/B5frNDCAhZ9/

https://www.instagram.com/p/B7DmkFLJb9A/

https://www.instagram.com/p/B7GdZPFJtkE/

https://www.instagram.com/p/B7qr_Zcp0fY/

https://www.instagram.com/p/B8gclRdpnx6/

https://www.instagram.com/p/B8jNWFdpIZZ/

https://www.instagram.com/p/B81A6TtphJM/

https://www.instagram.com/p/B8yxfTDpf9m/

https://www.instagram.com/p/B9CBVKnpt3n/

https://www.instagram.com/p/B9hMzeepTnD/

Reageer op artikel:
Julius Kähkönen zet adembenemende natuurfoto’s op Instagram
Sluiten