Droogkloot Marcel van Roosmalen vertelt waarom Noord-Brabant zondebok is van het coronavirus

De hele wereld kan niet meer om het coronavirus heen. Nu het virus ook Nederland heeft bereikt, lijkt het wel alsof de hel is losgebarsten. Tenminste, voor Brabanders dan, want daar is het allemaal begonnen. Eén man in Loon op Zand kreeg het virus. Of die ‘Brabantse gezelligheid’ dan echt nog zo fijn is, valt over te discussiëren.

Omdat het virus zich in Brabant razendsnel verspreidt, worden alle Brabo’s opgesloten in hun huis. Hup, klap daar je laptop maar open. Kinderen weten niet zeker of hun meester of juf voor de klas staat. En dacht je in de supermarkt even van je kleingeld af te komen? Helaas pin-da-kaas, want Brabanders worden verzocht om zo veel mogelijk te pinnen.

Dit is maar een kleine indruk van de huidige noodtoestand des doods in Brabant. Eigenlijk is het ook wel een beetje zielig dat Brabant nu volledig wordt gezien als no-go zone, maar goed. Uberdroogkloot Marcel van Roosmalen legt het allemaal even uit hoe het zit met het coronavirus en Brabant. Aan alle Brabo’s: leg eerst even een korreltje zout op je tong, daarna kun je er vast hartelijk om lachen. Marcel, give it away!

Reageer op artikel:
Droogkloot Marcel van Roosmalen vertelt waarom Noord-Brabant zondebok is van het coronavirus
Sluiten