Rico en Badr strijden toch om de wereldtitel in ‘GLORY COLLISION 2’

Op zaterdag 21 december is het zover. De clash om de wereldtitel van het zwaargewicht. ‘The king of Kickboxing’ Rico neemt het voor de tweede keer op tegen Badr Hari. Een knallend gevecht als je het ons vraagt.

Rico tekent opnieuw

Rico heeft een nieuw contract getekend bij Glory, de grootste kickboks organisatie ter wereld. CEO van GLORY Marshall Zelaznik is blij dat hij heeft getekend. Hij zegt “Rico Verhoeven is één van de meest vooraanstaande atleten. Zijn reis bij GLORY bracht hem als ambitieuze jonge sporter naar het wereldkampioenschap. Deze nieuwe overeenkomst garandeert dat we bij GLORY nog langer van zijn uitzonderlijke sportprestaties kunnen genieten en gezamenlijk de sport naar een nog hoger niveau kunnen tillen.” Niet alleen GLORY papi kan genieten van hem, maar wij ook. Rico zelf is ook blij en vult aan “Vanaf de eerste dag is het mijn doel geweest om de kickbokssport naar grotere hoogtes te tillen. Dat heb ik gedaan en dat zal ik blijven doen. Het werk stopt nooit en geloof me, jullie hebben nog niets gezien”. Ambitieuze woorden voor een ambitieuze sporter.

The stakes are high

Eerst zou het gevecht niet gaan om de wereldtitel, maar Rico is niet bang. De wereld wilt het, Rico wil het en Badr wil het. Vandaar het gevecht voor de titel. Het maakt het ook veel spannender. Rico zegt zelf “Badr sprak heel zelfverzekerd tijdens de persconferentie, dus oké laten we de inzet verhogen. GLORY is mijn huis. De zwaargewicht-belt is mijn belt. Dichterbij dan de belt om mijn middel zal Badr nooit komen.” Rico is, zoals wij hem kennen, niet bang voor de ‘Golden Boy’ die al sinds zijn 17e levensjaar vecht op internationaal niveau.

Het gevecht

Het gevecht vindt plaats op 21 december in het Gelredome. Je kan je kaartjes score via deze link. Wil jij lekker thuis chille op de bank en bier drinken, dan is er goed nieuws. Veronica zend het gevecht uit. Wij zijn benieuwd wie de titel in handen krijgt. Let’s get ready to rumble!

Reageer op artikel:
Rico en Badr strijden toch om de wereldtitel in ‘GLORY COLLISION 2’
Sluiten