De trailer van The Prodigy is next level horror

We schreven al eerder over de nieuwe horrorfilm The Prodigy, maar nu is eindelijk de officiële trailer beschikbaar. We vertelden onder andere dat Taylor Schilling in de bloedstollende horrorfilm speelt. Die kennen we natuurlijk als Piper Chapman uit Orange Is the New Black. Haal ‘t pils en de versnaperingen maar in huis, want dit wordt genieten geblazen.

De film gaat over een moeder met haar jonge zoon. Na een aantal geheimzinnige gebeurtenissen maakt de moeder zich ernstig zorgen over het gedrag van haar kind. Al snel komt ze erachter dat er mogelijk een bovennatuurlijke bedreiging is…

Trailer

We staan al te popelen voor de release van de thriller. De trailer belooft namelijk veel goeds. Terwijl moeder en zoon een normaal leven proberen te leiden, zijn er steeds meer vreemde gebeurtenissen die dat verstoren. De bovennatuurlijke krachten leveren veel angstaanjagende momenten op, waardoor jij straks geen nagels meer over hebt.

Nog even geduld

We moeten nog wel een klein maandje wachten, want de film komt uit op 1 februari. Dus nog even geduld. Je kan wel alvast je de groepsapp van je maten aanwakkeren, want met deze horror heb jij sowieso een topavondje.

 

Reageer op artikel:
De trailer van The Prodigy is next level horror
Sluiten