De 7 dikste overnachtingen in Nederland voor dit najaar

De herfst heeft zijn intrede gemaakt en de volgende vakantie lijkt nog mijlenver weg. Maar zeg nou eerlijk, er is geen reden om de komende weken niet een weekendje erop uit te trekken. Je hoeft niet ver van huis, want in ons mooie kikkerlandje zitten de beste plekjes verstopt. Trek de natuur in en pak je vriendin helemaal in met één van onderstaande unieke hutjes!

1. Luxe koppel bos cabin met welness en hottub – Nunspeet

De naam zegt het eigenlijk al, een heerlijk huis midden in de natuur. Binnen, een open haard en buiten staat er een heerlijke hottub op je te wachten. Veel meer dan dat en elkaar heb je niet nodig voor het perfecte weekend. Check het op Airbnb!

Bron: Airbnb

 

2. Stille kern – Horsterwold

Dit is misschien wel de uniekste ervaring die je zo dichtbij de stad kan vinden. Een half uurtje van Amsterdam en Utrecht vandaan ligt een onverwacht wild stuk natuur. Na een goede wandeling ligt de kano klaar om je verblijf op te zoeken, deze drijft namelijk midden op het water. Check vooral de site, want Cabiner biedt meer van dit soort unieke locaties aan! 

Bron: Cabiner

3. Tiny House op de Veluwe 

Dit huisje straalt klasse uit met de prachtige leren bank. Als je een paar zakken hout meeneemt, kan je de jacuzzi aan flikkeren om hier de meest romantische avond ooit te beleven. Op Airbnb staan nog veel meer foto’s om alvast in de sfeer te komen.

4. Fokker F27 vliegtuig – Hoogerheide

Deelnemen aan de Mile High Club vanaf de grond is misschien een understatement voor dit originele logeeradres. Voor het gemak hebben ze in dit vintage vliegtuigje maar een sauna gebouwd en de wijnen alvast koud gezet! Check de rest van deze te chille voorzieningen op de site!

Bron: Origineelovernachten
Bron: Origineelovernachten

5. Bella Vista – Valkenburg

Dit nederige stulpje voelt als een droom die uitkomt. Naast dat vertoeven in een kasteel altijd heerlijk is, word je verwelkomt met Limburgse vlaai en kan je ook hier ultiem chillen in de jacuzzi (deze hoef je niet zelf te stoken). Check vooral de recensies even op Booking!

Bron: booking.com

6. Ultieme luxe in Wijchen

Hier word je al helemaal in de watten gelegd. Geniet van alles erop en eraan, van de geluidsdichte privé bioscoop, jacuzzi tot aan de sauna. Ook het ontbijt en diner zijn inbegrepen, een betere en luxere deal ga je niet snel vinden! Meer info over deze suite vindt je op de site!

Bron: origineelovernachten

7. Kerk in Oosterwolde

Slapen onder een preekstoel en ontbijten naast een orgel. Bij een nachtje in dit rijksmonument heb je de gehele kerk tot je beschikking! Check de site van origineelovernachten sowieso even, staat boordevol verrassingen!

Bron: origineelovernachten

Nu wij al het voorwerk voor jullie gedaan hebben, is het alleen een datum prikken, plek uitkiezen en boeken!

Reageer op artikel:
De 7 dikste overnachtingen in Nederland voor dit najaar
Sluiten