50 Cent deelt goede voornemens en onthoud zich heel 2024 van seks

Goede voornemens, ze komen in alle soorten en maten. De een wil afvallen, de ander stoppen met roken. De start van het nieuwe jaar is in ieder geval voor velen een goed moment om zijn of haar levensstijl eens onder de loep te nemen. Ook beroemdheden willen nog wel eens delen wat ze van plan zijn het volgende jaar, al deelt 50 Cent een wel heel apart voornemen.

De 48-jarige rapper staat natuurlijk bekend als een echte legende in de wereld van de hiphop, maar is tegelijkertijd ook niet vies van wat controverse hier en daar. Zo baalde hij vorig jaar als een stekker om het feit dat vrouwelijke fans geen beha’s naar hem gooiden tijdens concerten en waren sommige bezoekers van zijn concert bezig met wat andere dingen. Nu pakt hij weer de spotlights met een aparte mededeling op zijn socials.

Heel 2024 geen seks voor 50 Cent

50 Cent is namelijk van plan om zich dit jaar volledig van seks te onthouden. Ja, je leest het goed. De rapper laat de gehele wereld even weten dat hij dit jaar aan, zoals hij dat zelf noemt, “onthouding” doet. Naast artiest is de P.I.M.P rapper ook nog zakenman, met voornamelijk bedrijven in de wereld van de alcohol en wilt met het stoppen met het hebben van gemeenschap, ervoor zorgen dat zijn focus volledig op het ondernemen gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 50 Cent (@50cent)

Uit elkaar met vriendin

De mededeling is op zich al opmerkelijk te noemen, maar de aankondiging wordt extra interessant aangezien er geruchten gaan dat onze 50 uit elkaar is met vriendin Jamira ‘Cuban Link’ Haines. De twee volgen elkaar sinds kort niet meer op de socials en lijkt het dus trouble in paradise in huize Jackson. Het een sluit het ander niet uit, maar we kunnen ons voorstellen dat je met zo’n vriendin aan je zijde die goeie voornemens van je nog wel even een jaartje wilt uitstellen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cuban (@_cuban_link)

Gevolgen van geen seks hebben

We wensen onze rapper in ieder geval een prettige wedstrijd, we zijn benieuwd of ‘ie het vol gaat houden. Wij slaan het voornemen dit jaar even over. Want laten we eerlijk wezen, seks, is buiten lekker ook heel gezond voor je. Sterker nog, jezelf hier volledig van onthouden brengt zelfs gezondheidsrisico’s met zich mee.

Allereerst verzwakt een langere tijd geen seks hebben, je immuunsysteem. Tijdens een wip maakt je lichaam namelijk antilichaampjes aan, die helpen vervelende indringers als bacteriën en virussen buiten de deur te houden. Als je een tijd lang geen seks hebt, dan wordt dit proces uiteindelijk zelfs helemaal gestaakt en ben je dus vatbaarder voor verschillende ziektes. Moet je niet willen, hoor.

Ook kan het niet hebben van seks zorgen voor meer stress. Een potje krikken ontspant namelijk je lichaam en verlaagt het je bloeddruk. Maar ook problemen als een lager libido, tijdens onthouding onderdrukt je lichaam uiteindelijk zelf de seksuele behoeftes en erectieproblemen worden genoemd. Dat laatste wordt voornamelijk geschreven aan wat oudere mannen. Maar regelmatig van bil gaan zorgt er in ieder geval voor dat jij, ongeacht je leeftijd, minder kans hebt op dat jouw junior op het moment suprême niet omhoog komt.

Al is het wel zo dat als je geen seks hebt je ook beduidend minder kans maakt op een soa, dat komt onze rapper dan wel weer goed uit. Al is het een mythe dat als je geen seks hebt, je überhaupt geen kans meer maakt op een soa. Daar zijn namelijk ook nog genoeg andere manieren voor.

Reageer op artikel:
50 Cent deelt goede voornemens en onthoud zich heel 2024 van seks
Sluiten