Voor het lieve sommetje van 50.000 euro huur jij deze villa tijdens de Grand Prix van Zandvoort

Hebben we al een beetje zin in de Dutch Grand Prix? Volgende weekend barst het spektakel dan eindelijk los en zal de crème de la crème van de internationale autosport landen op Zandvoort. Je kan natuurlijk op de festivalcamping gaan staan (zoals Lowlands dat ook altijd heeft), maar je kan het ook wat luxueuzer aanpakken. Deze knakkers deinzen er niet voor terug om hun villa voor een weekendje af te staan. Moet je wel 50K lappen.

Het circus van de Formule 1 staat natuurlijk garant voor glitter, glamour en poen. Dus wat doe je dan als je zo’n weelderige villa op vijf minuutjes van het circuit hebt staan? Dan zet je dat in de verhuur voor een bovenmodaal jaarsalaris.

‘Ultieme verblijfplaats’

“Ben je op zoek naar de ultieme verblijfplaats tijdens de Grand Prix in Zandvoort? Deze villa is beschikbaar voor de verhuur van 3 t/m 5 september 2021”, staat er in de advertentie te lezen. Dus voor drie nachten betaal je het schappelijke bedrag 50.000 euro.

Maar dan krijg je daar ook wel een arrangementje voor terug om je vingers bij af te likken. Een diner met Max Verstappen op vrijdag, zelf een rondje meerijden over het circuit in een two-seater, met een helikopter naar het circuit worden gevlogen, een kijkje in de pitbox van Red Bull Racing en all inclusive pitspoezenservice voor na de race, om maar iets te noemen. Dacht het niet, Frits.

Dikke kiet

Je slaapt weliswaar in een dikke kiet voor acht personen met 5 luxe slaapkamers, 3 badkamers en een verwarmd zwembad en jacuzzi. Maar dat is het dan ook wel. Dus je lapt 50K voor drie nachten pitten om in alle luxe op vijf minuutjes van het circuit te vertoeven. That’s it. Ach ja, als je geld als water hebt en je toch dat hele raceweekend wil meepakken, dan maar gelijk een mooi feestje van maken, niet? Met acht vrienden komt het neer op € 6.250 p.p. Mocht je interesse hebben of meer foto’s willen zien, dan kun je hier contact opnemen met de verhuurder. Wij laten ons spaargeld nog even staan als je het niet erg vindt.

Reageer op artikel:
Voor het lieve sommetje van 50.000 euro huur jij deze villa tijdens de Grand Prix van Zandvoort
Sluiten