5 stijltips voor deze lente

Blaadjes worden langzamerhand groen, de zon gaat meer schijnen, de grijze lucht verandert in strakblauwe hemel. De lente komt eraan! Dat betekent dat je winterjas de kast in kan en je zomerjas uit de kast kan worden getrokken. Meisjes zie je weer in rokjes met blote benen en in plaats van achter het raam van het café biertjes weg te tikken, zitten we zo buiten op het terras witbiertjes te verhapsnappen. Man, we kunnen niet wachten. Om je goed geluimd de lente in te trekken, zetten wij een paar styling tips voor je paraat.

1. Jeanzzzzz
Ja jongen, tijd voor een nieuwe spijkerbroek. Niet die van dat veel te zware denim, maar die lichte, luchtige spijkerbroek mag aangeschaft worden. Wat dacht je van de nieuwe collectie Armani designer jeans? Kost misschien een paar knaken, maar dan heb je ook vernuftige Italiaanse kwaliteit hé.

2. Baggggg
Kom op, een Eastpak had je op de middelbare school, nu je een grote jongen bent moet je ook een grote jongenstas hebben. Bij Urbanbozz mannentassen heb je een hoop keus en kun je ongetwijfeld iets vinden dat bij je stijl past.

3. Truitje
Een licht kleurige lentetrui met streepjes. En die streepejs moeten in de breedte als het even kan, voor de altijd wenselijke Rico Verhoeven optische illusie. Staat iedereen goed. Wit met blauw, blauw met wit, lichtblauw met donkerblauw, wit met groen.

4. Luchtje
En de man van 2017 heeft natuurlijk zijn eigen parfum. Ja he he. Nogal wiedes. Natuurlijk heb jij een heerlijke eau de toilette in de badkamer staan. Wij zeggen: nieuw seizoen, nieuw luchtje! Onze tips: Chanel Allure Home Sport, Giorgio Armani Emporio For Him of Ralph Lauren Polo Blue. Ga vooral naar de winkel om wat nieuws te testen.

5. Patta’s
Schoenen! Een paar verse sneakers is nog nooit een man slechter van geworden, integendeel! Weet je hoe lekker dat gevoel is om een paar nieuwe schoenen uit de doos halen. Die bekende geur van nieuw. Het onkreukbare. Het wit dat nog echt wit is. Heerlijk. Wij gaan nu gelijk naar de winkel rennen voor een paar verse patta’s. Op naar de lente jongens, helemaal klaar voor!

Reageer op artikel:
5 stijltips voor deze lente
Sluiten