5 redenen waarom jij je ballen moet scheren met Bald Balls

Het scheren of trimmen van je jongeheer is een karwei waar je even rustig voor moet gaan zitten, het is immers niet niks, met vlijmscherpe messen of een trimmer zo rond je pielemuis wroeten. Zo’n 40% van de mannen gebruikt een scheermes, maar heeft bedacht dat ze dat gewoon met wat water kunnen doen. Als je er over nadenkt een beetje gek, voor je gezicht gebruik je allerlei crèmepjes, maar voor de ballen ‘is water wel genoeg’. Met je ballen maak je baby’s, terwijl je gezicht dat (waarschijnlijk) juist een lastig karwei maakt.

Als je bij een vrouw hoopt op een mooie zachte venusheuvel, mag je zelf ook best zorgen dat je mars-landschap een beetje te navigeren valt. Het liefst zonder allerlei rode kraters dus. Neem je verantwoordelijkheid. Godzijdank is Bald Balls daar om ons te helpen met dit klusje. Mocht je nog niet overtuigd zijn, we leggen je graag uit waarom jij Bald Balls olies en lotions goed kunt gebruiken, zodat er ook eens iemand anders dan jezelf aan je slurf zit.

1. Je potlood lijkt een totempaal

Als je de natuur de vrije loop laat, en ’s nachts ineens Freek Vonk zijn stem hoort terwijl ‘ie zich een weg waant door je schaam-jungle, heb je daar echt alleen jezelf mee. Nederlanders staan in de top 5 van Europeanen met de grootste pietjes, we zitten gemiddeld nét wat onder de 16 centimeter. Krijg je het nu ineens toch wel erg benauwd. Geen probleem, kun je ook niets aan doen. Of ja, dat is dus niet waar, daar kun je wel wat aan doen. Zie je de skyline van New York voor je? Het World Trade Center steekt een stukkie boven de rest uit. Volgende vraag. Denk je dat ‘ie groter of kleiner lijkt als je alle andere gebouwen plat zou gooien? Inderdaad, dan is ‘ie ineens een flink stuk groter.

2. De mannelijke rode zee

Sommige mannen zijn de moeilijkste niet. Die paar dagen in de maand kunnen ze geen afstand nemen van de coïtus, handdoekje eronder en gaan met die banaan, letterlijk. Mocht je niet een van die mannen zijn, en van seks een propere en hygiënische bedoening willen maken, dan kun je Bald Balls goed gebruiken.

Brian Gallagher was vroeger een typische white-collar Amerikaan, maar vandaag de dag houdt hij zich bezig met gezondheid en biedt hij een uitweg voor andere zakenmannetjes als “corporate escape coach”. Een soort ex-Barney Stinson die andere Barney’s helpt, en we weten allemaal wat Stinson veel deed. Brian gebruikte vroeger altijd een tondeuse, maar ondertussen heeft hij het licht gevonden. Hij smeert er tegenwoordig wat Bald Balls op en scheert zijn hele zaakje in één rits kaal. Wat denk je? Geen rode vlekken & plekken meer. Als er iets is waar vrouwen waarde aan hechten, is het een man die zichzelf verzorgt en hygiëne serieus neemt. Het is allemaal niet zo ingewikkeld jongens.

3. Blijf ver van de zee

Soms komen monden en neuzen in kruisgebieden terecht, je mag zelf even invullen wanneer zulke situaties zich voordoen. Misschien heb je zelf niet zo’n problemen met een luchtje daarbeneden, maar mocht je het wat romantischer willen aanpakken gaat de aftershave lotion je daar zeker bij helpen. We kunnen er lang en kort over doen, maar Brian gebruikt het ook gewoon omdat het fucking lekker ruikt. Heel simpel.

4. Beweeg lekker vrij

Meet Ton, een 22-jarige online lifestyle coach. Ton sport flink, en wil dat zijn schaamstreek enigszins lijkt op de banen die hij trotseert. Als je veel sport en altijd flink in de weer bent kan een vers geschoren schaamstreek best wel kriebelen. Gelukkig hoeft ‘ie ondertussen niet meer elke 5 meter te krabben puur omdat hij graag met een kaal zaakje door het leven gaat. Smeer d’r lekker wat lotion op, haal dat mes eroverheen, wat aftershave erop en hop, tijd om dat buikje eraf te werken.

5. Hou het veilig

Last but zeker not least, zorg dat je jezelf niet snijdt! Waar Brian zich met de tondeuse toch echt wel eens af en toe bijna beroofde van zijn kans op kinderen, kan hij nu weer rustig dromen over welke kleur hij de kinderkamer gaat verven. Mooi groen is niet lelijk. Ton merkte zelf dat zeep of scheerschuim onder de douche er meteen vanaf spoelde, maar daar heeft ‘ie een fix voor gevonden. De lotion van Bald Balls is net wat minder flauw, en blijft wel wat langer hangen. Toch wel zo netjes, dat een product ook nog van de partij is als je het echt nodig hebt. Maak je niet druk, je glijdt zo heerlijk door die haren heen zonder sneetjes of mogelijke onbedoelde castraties.

Hebben!

Als je nu nog aan het lezen bent, kan het bijna niet anders dan dat je toch echt graag gladde ballen wilt! Boost je eigen mannelijkheid, of help je opa een handje, bestel de ballenmagie op baldballs.eu

Reageer op artikel:
5 redenen waarom jij je ballen moet scheren met Bald Balls
Sluiten