De 5 dikste Nike sneaker releases van november

Waar eerder vooral vrouwen geassocieerd werden met het hebben van veel schoenen, zijn nu ook de mannen geëmancipeerd. Een extra setje sneakers is nooit verkeerd, zeker niet een van deze nieuwe Nike sneakers. We kijken deze week weer naar vijf hete releases van onze vrienden bij Bruut! En we verzekeren je: er zit veel vuur tussen.

NIKE AIR FORCE 1 ’07 UTILITY WHITE BLACK

Nike sneakers Bruut

Dit is één van de dikste releases van om de maand november mee af te trappen, en onze vrienden bij Bruut hebben ze nog! Deze witte klassieker is nog specialer gemaakt door de miniswoosh op de zijkant, het label aan de buitenkant van de schoen, en de heeltab die meerdere malen is toegevoegd. Hierdoor heeft deze sneaker een toffe exclusieve look gekregen! Shop de Nike Air Force 1 nu! Gebruik de kortingscode FHMXBRUUT voor een extra korting!

NIKE M2K TEKNO ATMOSPHERE GREY

Nike sneakers Bruut

De dad shoe-trend zet zich voort! Balenciaga Triple S, Yeezy 700 Waverunner, de M2K Tekno. Deze drie schoenen zijn leidend in de dad shoe-trend, en daarom kan de M2K Tekno niet ontbreken in jouw schoenenkast! De grijze sneaker heeft oranje accenten, waardoor deze schoen alsnog een eyecatcher is! De Nike M2K Tekno zijn te verkrijgen voor maar 100 euro! En met de kortingscode FHMXBRUUT zijn ze nog voordeliger!

NIKE AIR MAX 95 BLACK INFRARED

Nike sneakers Bruut

De onderstaande Air Max 95 is net zoals de Air Max 180 hierboven gebaseerd op een model van Nike dat uit het vorige decennium stamt. De inspiratie van deze Air Max 95 is de ‘Keep Rippin Stop Slippin’ Air Max 1 uit 2008. Deze is overigens weer gebaseerd op een ander model uit de vorige eeuw, maar we raken de draad kwijt. Hele toffe kleurstelling door de verschillende materialen en de rode accenten in de Air bubble. De Air Max 95 is dus de perfecte winterschoen! En door de kortingscode FHMXBRUUT bespaar je weer wat, zodat je gelijk een Hoodie of sweatshirt bij Bruut kan scoren!

NIKE AIR MAX 97 PREMIUM BLACK DESERT SAND

Nike sneakers Bruut

De Air Max 97 Premium Black Desert Sand is een vrij unieke schoen. Nike presteert het niet vaak om een zwarte zool onder een kleurrijke bovenkant te plaatsen, maar als ze het doen, doen ze het goed. De combinatie van het lichtblauw, beige en de zwarte zool zorgen voor een hele speciale kleurstelling. De Air Max 97 is dus een ideale schoen om in je collectie te hebben. Door de code FHMXBRUUT heb je deze premium schoen voor een een iets minder premium prijsje! Niet vergeten!

NIKE AIR MAX 180 RUST PINK BAROQUE BROWN

Nike sneakers Bruut

Deze Air Max 180 heeft de bekende kleuren van de Air Max 90 ‘Bacon’ overgenomen. De ‘Bacon’ is één van de meest gewilde Nike Air Max 90’s. Daarom vinden wij deze Air Max 180 te dik voor woorden! De neutrale beige en bruine tinten worden flink opgeschud door de opvallende roze swoosh. Een goede kleurencombinatie, en een perfecte match bij donkere kleuren. De Air Max 180 is nu te verkrijgen bij Bruut! Vergeet de kortingscode FHMXBRUUT niet in te vullen om de prijs wat te drukken.

Winnen?

Lekkere sneaker releases toch? We maken het nog mooier, want uiteraard geven we in samenwerking met Bruut weer een paar sneakers weg. Winnen? Like het bericht op Facebook en raad het goede getal. Wij hebben een cijfer onder de 1.000 opgeschreven, de eerste die het juiste getal raadt mag een paar sneakers uitzoeken bij Bruut. Succes vrienden!

Vergeet niet om onze vrienden van Bruut te volgen op Facebook en Instagram!

Reageer op artikel:
De 5 dikste Nike sneaker releases van november
Sluiten