5 nieuwe sneakers waar je deze lente mee gaat shinen

De kou wordt langzaam minder en de lente komt aan het eind van deze maand alweer in zicht. Nog even doorzetten en iedereen zit weer lekker in het zonnetje. Je gaat gegarandeerd vaker de deur uit met het mooiere weer. Een nieuw paartje sneakers is dan onmisbaar! Daarom hebben we vijf sneakers uitgekozen die binnenkort uitkomen. Laat de lente maar komen!

Air Max 95 PRM Leopard Pack

Dit bekende Nike model heeft een speciale kleurstelling gekregen. Deze release heeft een beige kleur, met rode accenten. Wat deze schoen speciaal maakt is de luipaardprint aan beide kanten. De schoen lijkt veel op de eerdere release van de ‘Animal’ sneaker van Nike. Helaas was deze zeer beperkt en is dit een hele goede vervanger. Check hier de Air Max 95 Leopard Pack.

Air Max 98 PRM Leopard Pack

De Nike Air Max 98 heeft sinds vorig jaar een flinke comeback gemaakt en kan in deze pack ook zeker niet ontbreken. Deze retro sneaker van Nike werd afgelopen zaterdag uitgebracht in een kleurstelling waar je u tegen zegt. De luipaardprint zit verwerkt over de hele sneaker, waardoor deze een ware eyecatcher is. Bekijk hier de Air Max 98 Leopard Pack!

Puma Cell Endura X Sankuanz

Puma heeft in de loop der jaren met meerdere merken en artiesten samengewerkt. Rihanna, Big Sean en The Weeknd hebben allemaal hun eigen collectie gemaakt in samenwerking met het Duitse sportmerk. Puma heeft de eerste samenwerking van 2019 al te pakken, namelijk met het Japanse designermerk Sankuanz. Deze toffe samenwerking uit zich in een aantal producten, zoals de Puma Cell Endura x Sankuanz.

Puma RS X Sankuanz

Deze samenwerking tussen Puma en Sankuanz vinden we erg tof, en daarom valt een ander model uit deze collectie ook goed bij ons in de smaak. De Puma RS X Sankuanz is één van Puma’s nieuwste en populairste modellen, en daarom is deze collab ook zeker geslaagd. Kijk eventjes naar de Puma RS X Sankuanz!

Air Max 98 University Red

Zoals eerder gezegd is de Nike Air Max 98 goed ontvangen als retro sneaker. En deze kleurstelling komt ons wel bekend voor, van de collabs tussen Nike en Supreme. Deze sneaker doet hier veel van vermoeden en daarom is deze Air Max 98 een perfecte schoen voor aankomende lente. Check nu de Air Max 98 University Red!

Winnen?

Lekkere sneakertjes toch? We maken het nog mooier, want als altijd  geven we in samenwerking met onze maten van Bruut weer een paar sneakers weg. Winnon? Like het bericht op Facebook en raad het goede getal. Wij hebben een cijfer onder de 500 opgeschreven, de eerste die het juiste getal raad die mag een paar sneakers uitzoeken bij Bruut. Succes vriend!

Reageer op artikel:
5 nieuwe sneakers waar je deze lente mee gaat shinen
Sluiten