5 gadgets die je sowieso mee moet nemen op reis

Redactie 17 aug 2018 Entertainment

We kennen allemaal dat gevoel dat je denkt dat je iets vergeten bent als je op reis gaat. Veel kun je op je bestemming wel gewoon kopen, maar sommige gadgets zijn essentieel om mee te nemen. Daarom hebben wij een lijstje voor je dat je alleen maar hoeft af te werken.

Powerbank

Tja, dan heb je netjes je oortjes ingepakt, is je batterij niet vol genoeg om nog muziek af te spelen. In ieder geval niet de hele reis. Dan heb je sowieso een powerbank nodig. Hierdoor heb je altijd een back up mocht je geen stopcontact of tijd hebben om je telefoon op te laden. Nooit meer een lege batterij dus. Ook handig als je de weg even niet weet en de taal niet goed genoeg spreekt om het even te vragen.

Bron: Pixabay

Reisstekker

Hoe verrot is het als je eindelijk in je hotelkamer komt, je lader in wil pluggen en erachter komt dat deze niet past. Irritant natuurlijk. Daarom moet je altijd een reisstekker meenemen. Liefst zo eentje waar voor meerdere landen stekkers zitten, dan weet je altijd dat je goed zit.

Bron: Wikipedia

Waterproof telefoonhoes

De kans is vrij groot dat je gaat zwemmen of andere activiteiten gaat doen in of op het water. Denk aan kanoën of raften, is het voor alle zekerheid toch handig om extra bescherming om je telefoon te doen. Hoe kan dat dan beter dan een hoesje erom knallen dat tegen water kan.

Waterproof
Bron: Flickr

Headphones

Oké nadat je alle echt belangrijke dingen hebt, zoals een paspoort, is het tijd voor dingen die je sowieso gaat vergeten. Toch zijn ze verdomde chill tijdens het reizen. Hoe saai wordt het namelijk als je niet naar je favoriete tunes kan luisteren. Waarschijnlijk zijn headphones of oortjes één van de laatste dingen waar je aan denkt, maar het maakt je reis oh zo aangenamer als je ze bij je hebt.

Bron: Max Pixel

Boxjes

Als je even niet egoïstisch wil zijn en andere ook mee wil laten genieten van de harde pokoe’s in je Spotify lijst, heb je sowieso boxjes nodig. Lekker je eigen nummertjes pompen op het strand, mooi man. Wel met het risico dat het chagrijnige gezin naast je een halve woede-aanval krijgt, maar dat nemen we dan maar voor lief.

Bron: Flickr
Reageer op artikel:
5 gadgets die je sowieso mee moet nemen op reis
Sluiten