5 feitjes over de iPhone XS

redactie 11 dec 2018 Entertainment

Onlangs stelde Apple drie verschillende Iphones aan ons voor. De Iphone Xr, Iphone XS en de Iphone XS Max zijn de toestellen die krachter en efficienter dan ooit moeten zijn. Dat is heel dik, daarom behandelen één van die toestellen, namelijk de Iphone XS. Dus ben jij toe aan een nieuwe mobiel.nl? Wij hebben namelijk vijf feitjes op een rij gezet die jij moet weten over het nieuwste kindje van Apple.

1. Meer geheugen
Eindelijk krijgen we meer geheugen. Apple heeft goed geluisterd naar het publiek en de iPhone heeft nu maar liefst 512 GB aan opslagruimte. Dat moet genoeg zijn om al je kiekjes met je maten en dronken kroegfilmpjes op te slaan.

2. Twee simkaarten
Haal je altijd zakelijk en persoonlijke zaken op je mobiel door elkaar? Verwarrend hé. Daarom heeft Apple ervoor gezorgd, dat je het kan het scheiden. Dat is top, alleen er is wel een ‘maar’. Aangezien de tweede simkaart een E-SIM is en deze wordt voorlopig nog niet ondersteund door de Nederlandse mobiele providers. Dat is wel balen, hopelijk komt daar snel verandering in.

3. Nog dikkere foto’s
Eerlijk gezegd vonden wij al de camera van Apple heel erg tof, maar het wordt nu nog beter. Het heeft namelijk een boost gekregen met onder andere een verbeterde True Tone, betere sensoren en grotere pixels om meer licht op te vangen. Liep je nog wel eens te kloten met het licht? Dat is verleden tijd, want Apple’s Smart HDR zorgt ervoor dat jij daar nooit meer last van zal hebben. Ook de Portrait mode is onder handen genomen, want stel dat je niet tevreden bent met bijvoorbeeld de diepte van het kiekje, kan je dat gewoon nog aanpassen.

4.Hij lust ook wel een pilsje
Sta je in de kroeg effe je Insta te checken en mors je bier over je mobiel. Normaal tript hij hem volledig, maar nu niet meer. Apple geeft aan dat de telefoons de meest robuuste toestellen tot nu toe zijn, met betrekking tot krassen en vloeistoffen. De iPhone XS kan zélfs een halfuur in het water liggen zonder schade op te lopen. Wij raden het je niet aan om het te proberen, maar het is wel een leuk weetje.

5. Langer chicks spotten
Je zou denken dat met al die nieuwe en dikke functies hij sneller op is. Dat is totaal niet het geval, want hij gaat zelfs een halfuur mee dan de iPhone X. Dus dan kan je iets langer naar de mooiste chicks op Instagram turen. Feest!

 

 

Want.nl

Reageer op artikel:
5 feitjes over de iPhone XS
Sluiten