3 epische boomhutten waar jij als kind van droomde

redactie 21 sep 2018 Entertainment

Iedereen heeft als kind ooit een poging gewaagd een flinke boomhut te bouwen in die oude eik vlakbij je huis. Veel verder dan een scheve pallet met een paar uitstekende spijkers kwamen we vaak niet. Omdat we je je droom graag weer laten opleven hebben we hier drie epische boomhutten voor je op een rij gezet.

1. Blokhut in de bomen

Boomhutten
Foto: Instagram/lodgable

We beginnen met deze prachtige blokhut in de bomen. Veel sfeervoller dan dit krijg je ze niet. Compleet met hangbrug, lichtjes en openslaande deuren. Prachtig. Bijna net zo mooi als de blokhutten van Blokhutwereld.

2. Boombol

Boomhutten
Foto: Instagram/freespiritspheres

Heb je nou geen behoefte aan zoveel muren aan de binnenkant van je creatie in de bomen, dan is dit stulpje in de bomen misschien iets voor jou. Slechts één muur. Dit is toch wel een van de ziekste boomhutten ooit. Maar hoe noem je zo’n ding? Een boombol?

3. Boomvilla

Boomhutten
Foto: Instagram/lorefave

Zet die twee-onder-een-kap van je maar in de verkoop. In een boomhut, beter gezegd boomvilla, als deze kun je je hele gezin kwijt. Dit epische bouwwerk overtreft toch al je jongensdromen?

Aan de slag

Dus, pak je gereedschapskist uit de schuur en ga aan de slag. Laat het kind weer even in je naar boven komen en sla met je hamer een aantal keer keihard op een paar spijkers en je duim, zodat je na een kwartier met het ‘Te Koop’ bord onder je arm weer je twee-onder-een-kap binnen kunt treden.

Reageer op artikel:
3 epische boomhutten waar jij als kind van droomde
Sluiten