5 dingen die je moet fixen in je nieuwe crib

Redactie 26 Jul 2019 Entertainment

Je hebt een nieuw huis gekocht (of gehuurd), gefeliciteerd! Nu moet je ‘m nog helemaal naar eigen smaak inrichten. Dikke televisie, een chille bank, you name it. Wij geven je een paar suggesties die je sowieso niet moet vergeten.

1. Een jacuzzi

Ach wel ja, waarom ook niet. Een jacuzzi is toch wel een droom om in je huis te hebben. Hij kan natuurlijk in een hoekje in de achtertuin worden gestationeerd, maar je kan ‘m ook in de badkamer installeren. Nu al genieten geblazen.

Olivia Munn Jacuzzi GIF by Cheezburger - Find & Share on GIPHY

2. Televisie

Als er een moment is waarop hét moment is om een nieuwe televisie aan te schaffen, dan is het wel als je in een nieuw huis trekt. Mocht je nog inspiratie zoeken, dan tippen wij de 16K-televisie van Sony. Mocht die een beetje buiten budget vallen, dan vinden wij de Samsung QLED beeldbuis ook wel aardig.

3. Alarmsysteem

Je wilt natuurlijk niet dat tijdens de eerste beste vakantie je televisie gelijk wordt meegenomen door een paar dieven. Daarom kun je maar beter een puik alarmsysteem aanschaffen die jouw spullen beveiligen tegen inbrekers.

Art Tech GIF - Find & Share on GIPHY

4. Combiketel

Ja we kunnen wel alleen maar over mooie spullen praten, uiteindelijk heb ook jij met je dikke televisie en jacuzzi gewoon warm water en een verwarming nodig. Daarom is een combiketel een van de dingen die je niet moet vergeten als je gaat verhuizen.

5. Bank

Natuurlijk! De onvermijdelijke luie bank. Zo een waar je uitgebreid in kan liggen, chips kan eten, sport in kan kijken en hele weekenden in kan spenderen. De bank is een van de belangrijkste dingen in je huis, dus hier moet je zeker niet op besparen.

Aubrey Plaza Couch GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
5 dingen die je moet fixen in je nieuwe crib
Sluiten