5 dingen die je absoluut niet moet doen op een eerste date

redactie 14 mei 2016 Entertainment

Bij FHM schrijven we veelvuldig over vrouwen, liefde en relaties. De redactie is dan ook een mannelijke mengelmoes van onverschrokken womanizers, dating doctors en liefdesexperts (muhaha). Om dat te bewijzen hebben we een lijstje voor je gemaakt met dingen die écht niet kunnen als je op date bent. Leuk om te lezen als vervolg op ons vorige artikel, waarin we je 8 datingtips gaven. Knoop de onderstaande no-go’s goed in je oren, boys, want geen chick wil een tweede keer met je op date als deze dingen doet.

 
1. Liegen
Het probleem met liegen is dat je elke leugen die je vertelt moet onthouden om niet door de mand te vallen. Niet doen dus, want op een dag komt de waarheid altijd boven tafel. Stoere verhalen over je afgetrainde sixpack, de flappen op je bankrekening en je immense verantwoordelijkheden op de werkvloer kun je beter aan je maten vertellen (die geloven je trouwens net zomin als je liegt, maar je neemt een goede vriend zijn verhalen niet af).

 
2. Jezelf de vernieling in zuipen voordat de date begint
Een lekker wodkaatje om het randje er vanaf te halen is prima, maar wees alsjeblieft helder als je eenmaal tegenover haar zit. Een aangeschoten, grijnzende, naar alcohol riekende date is een immense afknapper. Laat zien dat je jezelf onder controle hebt en wees niet bang om als je nuchtere zelf tegenover haar te zitten.

 
3. Konijnenvoer bestellen
Als je uit eten gaat en een salade met wortels en sla bestelt, kun je net zo goed gelijk een roze konijnenpak aantrekken en een teddybeer knuffelen. Vrouwen zijn beleefd en bescheiden, dus als jij aan een blaadje sla gaat zitten knabbelen, gaat zij natuurlijk geen biefstuk of zalmschotel bestellen. Neem de leiding en bestel het grootste, mannelijkste gerecht dat je er op het menu te vinden is.

 
4. Constant je telefoon checken
Niets haalt de magie sneller uit een date dan zo’n stom lichtgevend kutschermpje voor je neus. Houd je telefoon gewoon in je pants en zet ‘m op stil. en Als ze naar de plee gaat om haar neus te poederen, kun je altijd even snel je mammie bellen om te zeggen dat je de ideale schoondochter hebt gevonden of aan je maten laten weten dat ze nog lekkerder is dan het chocoladedessert dat je voor je neus hebt staan.

 
5. Geen vragen stellen
Een date is toch vooral bedoeld om de ander beter te leren kennen, dus stel vragen over haar favoriete dolfijnsoort, haar opvattingen over blokjesbuiken en haar favoriete muffinsmaak. Als zij merkt dat je geïnteresseerd bent en haar bijzonder vindt, is dat een echte turn on. Wie weet leidt het wel tot een lekker potje evolutionair worstelen in je waterbed die avond.

Als je deze tips volgt, ga je het helemaal maken. Uiteraard vergezeld van de 8 tips die we je in een eerder artikel gaven.

Reageer op artikel:
5 dingen die je absoluut niet moet doen op een eerste date
Sluiten