5 creatievelingen met baanbrekende ideeën

Redactie 18 Aug 2017 Entertainment

Ga alvast klaarzitten om omvergeblazen te worden door een paar van de beste ideeën die je de laatste tijd gehoord hebt. Deze ondernemers strijden namelijk voor een startkapitaal met behulp van hun presentatieskills en bovenal: een topidee.

Ze hebben een kilometer lang de tijd om ons te overtuigen en een plekje in de finale te bemachtigen. Dat is deze vijf ondernemers gelukt, want zij staan namelijk in de laatste ronde van Pitch and Ride.

Benjah Box
Een uitkomst als je de standaard slappe thee uit de supermarkt zat bent en trek hebt in een bakkie Marokkaanse thee. In de Benjah Box zit de beste Marokkaanse muntthee, een zakje biologische groene thee en uiteraard een bijpassend koekje erbij.

Avrge
Dit is school 2.0. Leren en naar school gaan wordt leuk dankzij Avrge. Je leert de wereld kennen in 3D en ziet belangrijke gebeurtenissen voor je neus gebeuren. Zo krijg je een veel beter beeld van onze roemruchte geschiedenis.

YAYA Kombucha
Een verfrissend drankje is altijd welkom. Als het dan ook nog eens biologisch is en propvol zit met probiotica en vitaminen, slaan we twee vliegen in één klap. YAYA Kombucha is een frisdrank die is gemaakt van gefermenteerde thee. Jammie!

Homies
Toch op jezelf wonen maar geen geld voor een heel appartement of huis? Met Homies zoek jij de juiste persoon om kamergenoot mee te worden. Op de website staan allerlei profielen met belangrijke informatie. Aan de hand daarvan worden personen die een match zijn makkelijk aan elkaar verbonden. Briljant, toch?

Flowerpugs
Je gehoor beschermen en tegelijkertijd iets doen voor het milieu, dat kan met de Flowerplugs. Dit zijn namelijk biologisch afbreekbare oordoppen waar bloemblaadjes in zitten. Na afloop van een festival drop je de oordoppen in de grond, waarna er iets moois uit groeit.

Een van deze finalisten gaat ervandoor met het (start)kapitaal van 10.000 euro en een SEAT Ibiza voor een jaar. Volgende week maken we in de finalevideo bekend wie de winnaar is van Pitch and Ride. Stay tuned!

In samenwerking met SEAT

Reageer op artikel:
5 creatievelingen met baanbrekende ideeën
Sluiten