Dit zijn de beste strandtenten in Nederland waar je aankomende zomer zou moeten zijn

Chille loungebedden, heerlijke cocktails, goede housemuziek… Wij kwijlen al weg bij het idee van zo’n zomerse dag. Voor zo’n dag hoef je niet per se in Canggu op Bali te zitten, maar kan het ook gewoon in ons kikkerlandje. Maar zou je niet weten waar? Laten wij nou net bij ons op de redactie de beste strandtenten voor jou hebben verzameld en op een rijtje hebben gezet.

Strandtenten

Nu het vandaag 26 graden is krijgen we het gevoel dat het ein-de-lijk weer lekker weer is en het strandseizoen ook weer begint. Dat vinden wij maar al te leuk! We geven je maar al te graag wat tips over leuke strandtenten in Nederland waar je deze zomer écht een keer een bezoek aan moet brengen. Komen de strandtenten:

Woodstock 69

Deze kunnen we natuurlijk echt niet in ons lijstje vergeten. Overdag kan je er heerlijk luieren en zonnen, ‘s avonds kan je er zo nu en dan een dansje wagen. Close by de Republiek Bloemendaal vind je deze andere hippe -hippie- strandstek Woodstock 69. Dagje naar het strand? Dan zit je hier goed. Maar festivalletje op zondag? Dan zit je hier nog beter! Tickets zijn al bijna helemaal uitverkocht, dus zet je Ticketswapnotificatie maar aan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Woodstock’69 (@woodstock69bloemendaal)

Tulum Tulum

Dit is een van de een van de mooiste strandtenten gelegen in Noordwijk. Niet geheel verrassend want het is van dezelfde eigenaren die ook het al even fijne Witsand en de Branding runnen. Tulum is een prachtig strandhuis waar alles klopt. De plek kan zelfs privé afgehuurd worden, maar dan heb je natuurlijk altijd nog Witsand. Maar zelfs zonder een feestje kun je hier neerploffen op prachtige Bali-meets-Scandinavische meubels. En dat bed… Kunnen we dat copy-pasten voor thuis?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tulum (@tulumnoordwijk)

Ubuntu Beach

Op het Zandvoortse strand vind je het populaire Ubuntu Beach, waar je je een klein beetje waant op Bali én een klein beetje op Ibiza. De strandtent is van alle markten thuis: ontbijt, lunch, borrel en diner. Enne, voor de social mediafans onder ons, je hebt er een Instagram-waardige fotomuur mét schommel. Perfect voor een romantisch kiekje met je vriendin of met je dronken maten natuurlijk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door UBUNTU BEACH (@ubuntubeach)

Barbossa Beach

Als je bij deze beachclub in Zandvoort bent, lijkt het net alsof je Ibiza binnenwandelt. Veel wit, hout, leer, een open haard en een flinke dosis navyblauw. Wat staat er op het menu? Fusion gerechten uit de traditionele Mediterrane en Aziatische keuken. Een tikkeltje aan de dure kant, maar hé, dat is Ibiza ook! Vooral op zaterdag of zondag is het hier fantastisch. Dan heb je gegarandeerd een topstart van je weekend, mannen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Barbarossa Beachclub (@barbarossabeach)

Reageer op artikel:
Dit zijn de beste strandtenten in Nederland waar je aankomende zomer zou moeten zijn
Sluiten