Met deze 5 gadgets ben jij een echte kampeerkoning

We vertellen jullie maar al te graag over de allerdikste hotels, maar soms moet je inner Bear Grylls er gewoon even uit. De natuurtijger komt in je naar boven en je wilt gewoon even weg van alle mensen. In tegenstelling tot Bear Grylls wil je misschien niet je eigen plas drinken, en een opgeladen telefoon is toch ook wel handig, die dingen fungeren tegenwoordig als een goed alternatief voor de grotere camera’s. We gaan je helpen met je zoektocht naar luxe voor op de momenten dat je luxe ontwijkt. Zo hebben we de vijf handigste kampeer-gadgets even op een rijtje gezet, zodat jij heerlijk op pad kan.

1. Goal Zero Nomad 10 – Solar Panel

De naam verraad al een klein beetje waar je naar zit te kijken, misschien wel meer dan een klein beetje. Met dit draagbare zonnepaneel kun jij midden in de jungle gewoon je telefoon of powerstation opladen. Hij weegt net iets meer dan een halve kilo en je kunt hem zo opvouwen en op je rug meenemen. De bedrading is ook niet al te ingewikkeld, er zit namelijk een USB ingang waardoor het gewoon een ‘plug and play’ apparaat is. Goedkoops is ‘ie niet, maar ook zeker niet onbetaalbaar. Voor net wat meer dan 100 euro kun jij aan de slag.

2. Traveler Guitar Ultra Light

Naast overleven is gezelligheid natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk, want wat is een kampeertrip zonder goede gitaarmuziek. Deze gekke gitaar is makkelijk mee te nemen en weegt maar net iets meer dan een kilootje.

3. Wacaco Nanopresso

Je Nespresso machine van thuis kun je niet meenemen (tenzij je een echte die-hard bent). Gelukkig zijn er ook hele handige kleine variantjes gemaakt, met dit apparaatje begin jij je dag precies als thuis: met een heerlijk bakkie pleur.

4. MSR Trailshot MircoFilter

Als je een kopje koffie wilt zetten, is het ook wel handig als je daar water voor hebt waar je niet ziek van wordt. In deze compacte waterfilter zit een, je verwacht het niet, filtertje wat je water zuivert. Altijd handig voor als er nood aan de man is.

5. Ingnik Backside Heated Seat Pad

We hebben er nog eentje voor de echte luxepaardjes onder ons, met deze laatste gadget heb je altijd een warme kont of rug als je aan het kamperen bent. Er hoeft geen bron van stroom aanwezig te zijn, je kunt hem gewoon aansluiten op een powerbank of andere bron van energie. Mocht je die nog eentje nodig hebben, dan is er genoeg keuze op Xtorm.nl.

 

 

Reageer op artikel:
Met deze 5 gadgets ben jij een echte kampeerkoning
Sluiten