Dit zijn de 5 beste films op Apple TV+ die jouw aandacht verdienen

We kennen allemaal dit eindeloze proces: eerst 10 trailers bekijken voordat je de juiste film hebt gekozen. Laten wij dat nou voorkomen, zodat jij met een gerust hart op de bank kunt ploffen en direct kunt gaan streamen. FHM heeft de 5 beste films op Apple TV+ van dit moment op een rijtje gezet. Pak je favoriete snack erbij en begin met bingen!

Beste films op Apple TV+

Apple TV+ heeft misschien niet zo’n grote collectie films om te streamen, zoals Netflix en Amazon Prime, maar dat betekent niet dat de streamingdienst niet de moeite waard is om te bekijken. Sterker nog, Apple TV+ heeft de rechten verworven voor enkele van de meest populaire films uit de industrie. We sommen ze voor je op.

1. Argylle (2024)

Fans van Dua Lipa opgelet! Onder leiding van Kingsman en Kick-Ass regisseur Matthew Vaughn brengt Argylle een groot aantal talenten samen voor zijn super dwaze spionagethriller. Zo dus ook Dua Lipa, maar vergeet ook niet Bryce Dallas Howard en Sam Rockwell.

2. Palmer (2021)

Over het algemeen slaagt de film deels vanwege de toewijding van Justin Timberlake. Hij zet overtuigend iemand neer die na jaren in de gevangenis terugkeert naar huis om zijn leven opnieuw op te bouwen. Maar ook deels vanwege het hart waarmee Fisher Stevens het drama weet te presenteren.

3. The Greyhound (2020)

Tom Hanks blijft baas boven baas. In deze film speelt hij een marinier-kapitein die op een schip de Atlantische Oceaan moet doorkruisen om de geallieerde troepen te helpen. Terwijl ze door de Slag om de Atlantische Oceaan navigeren, wordt de spanning in dit boeiende oorlogsdrama steeds intenser.

4. CODA (2021)

Deze romantische-drama film heeft aardig wat Oscars binnengesleept. CODA barst van geweldige scènes en laat een super getalenteerde cast zien. De film vertelt het hartverwarmende verhaal van Ruby, een chick die opgroeit met dove ouders. Ze ontdekt haar liefde en talent voor muziek, maar moet jongleren tussen haar familie en haar dromen.

5. Tetris (2023)

Als je verbaasd bent dat de bekende arcadepuzzelspel is aangepast tot een thriller ben je niet de enige. Maar dat betekent ook dat je misschien niet veel weet over het can’t-believe-it’s-true verhaal en de oorsprong ervan uit de Koude Oorlog-tijdperk.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 beste films op Apple TV+ die jouw aandacht verdienen
Sluiten