Marvel-eindbaas Kevin Feige verklaart zijn eigen succes

Redactie 14 mei 2017 Entertainment

Kevin Feige is de cowboy die verantwoordelijk is voor het filmuniversum van Marvel en daarmee de grootste filmhype van de afgelopen jaren. Tijdens een interview met ComingSoon vertelde Feige wat, volgens hem, de franchise tot een succes gemaakt heeft.

“Als ik terug in de tijd zou reizen en mezelf zou vertellen wat de toekomst zou brengen, zou ik waarschijnlijk van angst in elkaar zakken. Maar een van de redenen dat Marvel zo’n succes is, is dat we altijd hebben vasgehouden aan onze visie en niet zomaar probeerden te herhalen wat anderen deden,” aldus K. Feige.”We begonnen dolenthousiast en hebben altijd zelf de mensen verzameld om mee samen te werken aan de Marvel-films. Zo creeerden we de films vanuit onze eigen visie.”

Die eigen visie heeft in ieder geval gewerkt. Met vijftien films en een productiebudget van bijna 3 miljard dollar, verdiende Marvel de afgelopen jaren 11,3 miljard dollar aan zijn films. De films van Marvel zijn ook een inspiratiebron voor andere films, met wisselend succes.

Reageer op artikel:
Marvel-eindbaas Kevin Feige verklaart zijn eigen succes
Sluiten