4 tips voor supersperma

koen 5 sep 2014 Entertainment

 

De zomer is bijna voorbij. Tijd om weer lekker met je chick onder dekens te kruipen en te genieten van elkaars aanwezigheid. Wil je sterk voor de dag komen, en dat wil je, check dan onze snelcursus spermanagement.

1. Kwaliteit
Als je daadwerkelijk een vrouwtjesexemplaar wil bevruchten, is de kwaliteit van het zaad belangrijker dan de hoeveelheid. Door iedere dag lekker van bil te gaan, verhoog je de kwaliteit van je sperma met tachtig procent. Ga deze periode lekker lopen of met de auto, want onderzoek wijst uit dat mannen die heel veel fietsen, slechter kwaliteit zaad hebben.

2. Kwantiteit
Mocht je ambitie vooral liggen bij het vullen van emmers, let dan goed op. Selenium (garnalen, mosselen), l-Arginine (amandelen, walnoten) en de vitaminen C en E kunnen je zaadproductie verhogen Belangrijker is je orgasmefrequentie: wanneer je drie tot tien dagen rust neemt, zal de hoeveelheid sap aanzienlijk toenemen.

3. Smaak
Als je je vriendin vooral een culinaire verrassing wil geven, eet dan lekker veel zoet fruit. Roken en alcohol zorgen voor een bittere smaak, net als spruiten, broccoli en rood vlees. Helaas is vet eten ook niet fijn, dus neem voorlopig wat afstand van je nachtelijke shoarmasupplier.

4…En zo
Met kegeloefeningen kun je aan een sterke ‘pubococcygeus spier’ werken. Daarmee kun je de controle over je orgasmes en hoeveelheid sperma bevorderen. Kun je ja-knikken met je jodokus? Mooi, doe dat dan vanaf nu vijftig keer per dag. Succes aankomend weekend!

Reageer op artikel:
4 tips voor supersperma
Sluiten