4 reisgadgets van Thule die je wil hebben

Redactie 2 Oct 2019 Entertainment

Als je op reis gaat moet je natuurlijk wel voorzien zijn van de juiste gear. Als je gaat kamperen in Italië, dan wil je fietsen mee kunnen nemen. En als je gaat backpacken in Zuidoost-Azië dan moet je een top backpack meenemen. Precies hetgene waar Thule om de hoek komt kijken. Zij barsten van de reisgadgets waar je trip kwalitatief beter van wordt. Wij lichten vier producten voor je uit!

1. Fietsendrager: Thule EasyFold XT 933

Je gaat op vakantie en neemt mee… je fiets! Natuurlijk laat je die thuis als je naar een zonovergoten eiland vertrekt, maar voor de vakanties dichtbij huis of de wat langere kampeervakanties is de fiets welhaast onmisbaar. Moet je ‘m natuurlijk wel mee kunnen vervoeren. Met deze Thule Easyfold installeer je ze zo achterop de auto. Zo gefixt! Meer info hier.

Thule

2. Dakkoffer: Thule Motion XT XL

De zomer is ten einde, dus gaan we weer langzaam kijken naar de wintersport. Lekker met de auto naar de Alpen om je een week lang in de sneeuw te begeven. Er gaan weinig dingen boven de wintersportvakantie. Maar dan moet je wel je ski gear mee kunnen nemen. En een beetje stijlvol als het kan. De Thule Motion XT XL dakkoffer is alles wat je nodig hebt. Ruimte, oersterk en een strak design. Meer info vind je hier.

3. Backpack: Thule Alltrail 35l

Het ticket naar verweggistan is geboekt. Jij gaat voor minimaal een paar weken de wereld verkennen. Maar dan moet je nog wel al je spullen in een tas zien mee te sjouwen. Wat dacht je van deze Thule Alltrail backpack? Met veel kleine zakjes kun je allerlei spullen kwijt. Ook is ‘ie door z’n regenhoes ruim bestand tegen ruig weer en heeft ‘ie met 35 liter meer dan genoeg ruimte. Prijskaartje bedraagt  €139,95, maar bij Frank.nl krijg je korting en kun je ‘m voor €102,- op de kop tikken. Meer info hier.

4. Fiets reiskoffer: Thule Roundtrip Pro XT

De echte fietsfanaten nemen hun bike overal mee naartoe. Dan hebben we het natuurlijk niet over je omafiets, maar over de betere wielrenfietsen en mountainbikes. Je wil natuurlijk wel dat ‘ie heelhuids wordt vervoerd. Dan moet je zeker even de fiets reiskoffer checken. Met geïntegreerde fietsenhouder en fietsstandaard, waardoor je ‘m makkelijk in elkaar kan zetten en kan demonteren. Prijs ligt normaal gesproken op €599,95, maar bij Frank krijg je nog 150 korting, dus heb je ‘m al voor €449,-. Hier meer info en bestellen.

WIN!

Ja jongens, uiteraard valt er weer wat te winnen. Bij Frank.nl geven ze drie prijzen weg. De eerste prijs is de fietskoffer, de tweede prijs een hydration pack en de derde prijs is een backpack. Reden genoeg om een kans te wagen. Hier kun je heel simpel meedoen aan de prijsvraag!

Reageer op artikel:
4 reisgadgets van Thule die je wil hebben
Sluiten