3 onmisbare gadgets voor in de auto

redactie 27 Feb 2019 Entertainment

Per jaar wordt er gemiddeld zo’n 13.000 kilometer per jaar gereden door een Nederlandse auto. Aardig wat dus. Rede genoeg om je ritten zo comfortabel mogelijk te maken. Dat doe je natuurlijk door je auto te pimpen met de beste gadgets. Daarom hier: drie onmisbare gadgets voor in je auto.

Magnetische carkit

Klaar met dat gekloot met schuifjes en draaiknopjes van je carkit? Hoe chill zou het zijn als je gewoon in kan stappen en je telefoon zonder enige moeite ophangt. Inderdaad, superchill. Daarom is er een magnetische carkit ontworpen. Het enige wat je moet doen is een magneet aan de achterkant van je tellie plakken met behulp van plakstrips de carkit in je ventilatieroostertje hangen en je bent good-to-go. De magneet is zelfs zo sterk dat je ‘m gewoon onder de meeste hoesjes kan laten. Dit is één van de magnetische carkits bij GSMpunt.

gadgets
Foto: GSMpunt

Dashcam

Niet alleen handig voor het filmen van je mooie ritjes en snelheidsrecords. Nee, deze dashcam komt pas echt van pas bij een ongeluk. Hiermee heb je hét bewijs dat je niet fout zat. Misschien wel even handig om ‘m uit te zetten als je vriendin achter het stuur kruipt.

Gadgets
Foto: Coolblue

Bluetooth carkit

Lekker roadtrippen met je maten. Dan wil je niet de hele tijd naar onzinnige radioreclame luisteren. Lekker je eigen lijstje aan en gaan met die banaan. Helaas hebben we niet allemaal een mooie nieuwe auto met bluetooth, waarmee je binnen no-time verbonden bent. Maar, daar is gelukkig ook een oplossing voor. Deze bluetooth carkit plug je in en je bent klaar. Nu kan je ‘m gewoon verbinden met dat trouwe, ouwe beestje van je. Handsfree bellen is ook mogelijk. Chill.

Gadgets
Foto: Buxibo
Reageer op artikel:
3 onmisbare gadgets voor in de auto
Sluiten