3 games die je tientallen uren kan spelen

Redactie 1 feb 2017 Entertainment

Games komen in alle soorten en maten. Sommige games zijn oneindig speelbaar, zoals FIFA 17, Battlefield 1 en Call of Duty Infinite Warfare. Andere games vertellen een sterk verhaal, waar je in een paar uur doorheen gaat, maar dan wel stof hebt om na te denken. Vandaag willen we drie games in het zonnetje zetten die je vele tientallen uren aan avonturen geven. Games die je op een vrijdagavond opstart en dan maandagochtend nog niet klaar mee bent. Games die je vele tientallen uren kunnen vermaken, als het geen honderden zijn.

The Witcher 3

The Witcher 3
The Witcher 3 is daarvan wellicht het perfecte voorbeeld. De game komt uit 2015, maar is vandaag de dag nog enorm actueel, dankzij diverse uitbreidingen en gewoon het feit dat er nog heel veel gamers zijn die dag game vandaag de dag ontdekken. The Witcher 3 biedt een uitstekend volwassen avontuur, waarin men niet terugdeinst met het gebruik van geweld of een hoofdpersonage die romantische ontmoetingen met andere personages heeft. En daarbij wordt de seksscenes niet geschuwd. Het is echter het verhaal en de keuzevrijheid die je daar bij hebt die The Witcher 3 echt de moeite waard maakt. En wees niet bang: qua verhaal hoef je niet op de hoogte te zijn wat er in de eerste twee delen heeft plaatsgevonden.
Uitgebreide review lees je hier.

Skyrim

Skyrim

Origineel kwam Skyrim in 2011 uit, maar vorig jaar werd de game voorzien van een nieuw likje verf en als een zogenaamde Remaster opnieuw uitgebracht. Bovendien heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van mods, waardoor het avonturieren in deze grote en magische wereld eigenlijk nog leuker wordt. Skyrim neemt je mee naar een Middeleeuws ogende fantasiewereld, waar jij als een stoere held de uitverkorene bent om de wereld van draken te beschermen. Met grof geweld of magische aanvallen kun je iedereen die in je weg zit uitschakelen en de buit die daarbij achterblijft meenemen om jouw personage te verbeteren. Of je gaat als dief rondsluipen door dorpjes en je jat in de huizen alles wat je mee kunt dragen. Skyrim is enorm uitgebreid en groots en is ideaal om je volledig in te verliezen.
Uitgebreide review lees je hier.
The Division

The Division
De laatste gametip die we mee willen geven is The Division. De game verscheen begin 2016 en wist in eerste instantie niet alle verwachtingen waar te maken. Maar nu, ruim een jaar na de release van de game, is The Division dankzij updates en uitbreidingen echt de moeite waard. Zeker wanneer je een paar vrienden optrommelt om samen om de online wereld mee te verkennen. Samen kun je dan door de half verlaten straten van New York lopen, die dankzij een virus zo goed mogelijk wordt ontruimd. Of je gaat de metrostelsels in om af te rekenen met bandieten die de situatie gebruiken voor hun eigen gewin. The Division is een interessante mix tussen een shooter en een RPG en geeft je de drang om nieuwe missies te blijven aannemen om daar betere wapens en gear te vinden en zo sterker te worden. Naast de mogelijkheid om het op te nemen tegen de computer, kent de game ook de mogelijkheid om af te reizen naar Dark Zones, waar je het leven van andere spelers zuur kunt maken.
Uitgebreide review lees je hier

Reageer op artikel:
3 games die je tientallen uren kan spelen
Sluiten