20th Century Fox bevestigt nieuwe X-Men films die in de bios gaan knallen

Redactie 26 apr 2017 Entertainment

Heel goed nieuws voor X-Men fans afgelopen weekend. 20th Century Fox heeft de release dates van maar liefst drie Marvel films aangekondigd en het zijn echte klappers. Wij zijn sowieso wel fan van de Marvel films en Deadpool is één van onze favorieten van de laatste twee jaar. Heerlijk om nu al rekening te kunnen houden met het gevolg.

Zoals al werd gespeculeerd komt het zwaar geanticipeerde vervolg op Deadpool, Deadpool 2 op 1 juni 2018 in de bioscoop. Het filmen zou naar verwachting in de komende maanden gaan beginnen en Josh Brolin is gestrikt als Deadpool’s aardsvijand, Cable.

Voor we kunnen genieten van de humoristische badass gaan we eerst kijken hoe Josh Boone’s New Mutants, een spin-off, het gaat doen op 13 april, 2018. Met jongvolwassenen als doelgroep volgt de film een groep vluchtende jonge mutanten die in training zijn om hun krachten te begrijpen en gebruiken.

Om het jaar goed af te sluiten is X-Men: Dark Phoenix gepland voor 2 november 2018. De film wordt neergezet als een vervolg op X-Men: Apocalypse en Game of Throne’s ster Sophie Turner zal weer haar rol als Jean Gray oppakken.

Damn, 2018 wordt nu al een heerlijk filmjaar. En dit zijn alleen Marvel’s releases…

Reageer op artikel:
20th Century Fox bevestigt nieuwe X-Men films die in de bios gaan knallen
Sluiten