Het M-perfomance pakket van de 2023 BMW M2 maakt deze wagen helemaal af

Na het debuut van de 2023 BMW M2 eerder deze maand, komt het merk uit München nu met hun eerste lijst voor extra upgrades. Uiteraard is een normale M2 niet dik genoeg voor die echte autoliebhaber. De nieuwe upgradekits komen beschikbaar in april 2023. En eerlijk is eerlijk, wat een genot om naar te kijken.

Uiteraard bestaan de bodywork-upgrades uit een reeks van koolstofvezelonderdelen. Hierdoor maak je jouw M2 breder, langer en natuurlijk dikker. Het gaat bijna lijken op een BMW waarmee je de politie van de snelweg af kan duwen, zoals in een Need for Speed-game. De upgradekit bestaat uit een frontsplitter, sidepods, spiegelkappen, een spoiler, een diffusser en uiteraard een vernieuwde grill aan de voorkant.

BMW uiterlijk

De Duitsers willen de wendbaarheid en controle van de wagen prioriteit geven. Met het ophangsysteem van het M-performance pakket moet dat wel goed komen. Door deze upgrade kun je zowel de voor- als achteras met 10 millimeter verlagen. Resultaat? Een rijervaring dichter bij het wegdek. Hoe lager bij het asfalt, hoe beter de directheid, bestuurbaarheid en controle van een wagen met zoveel vermogen. Om het uiterlijk af te maken biedt het M-performance pakket een roestvrij staal uitlaatsysteem. Deze brute pijpen komen uiteraard in combinatie met een race uitziende achterdiffuser.

Interieur upgrade

Genoeg over het uiterlijk van de wagen, want het interieur krijgt natuurlijk ook een tintje. Rugleuningen, bekleding, sportstoelen, stuur en kniebeschermers voor de harde bochten zijn allemaal onderdelen die jij kan installeren in jouw BMW M2. Het begint oprecht op een racemonster te lijken in plaats van een persoonsauto. De prijs voor deze jongensdroom-achtige upgrade is nog niet bekend, daarvoor moeten we nog even wachten tot april 2023. Voor nu kunnen we alvast onze ogen dicht doen en inbeelden hoe wij met 500 pk in de nieuwe BMW M2 M-performance over de snelweg scheuren.

 

Reageer op artikel:
Het M-perfomance pakket van de 2023 BMW M2 maakt deze wagen helemaal af
Sluiten