2019 ROUSH Nitemare F-150 is de snelste pick-up truck ooit

ROUSH Performance heeft de Ford F-150 zo’n gruwelijke upgrade gegeven dat de 2019 ROUSH Nitemare F-150 de snelste productie pick-up truck ooit is. De wagen ziet er niet alleen uit als een beast, maar de performance van dit ding zijn nog beestachtiger.

Onder toeziend oog van een team engineers en drifter Justin Pawlak wordt de 0 tot 100 kilometer per uur test uitgevoerd. De wagen doet er slechts 3.9 seconden over om de honderd aan te tikken. Prima prestatie voor zo’n bakbeest, alleen parkeren wordt wel een dingetje met zo’n waggie.

Specs

Onder de motorkap ligt een supercharged 5.0L V8 engine die goed is voor 650 pk. De buitenkant met race invloeden levert je gevoelsmatig al extra snelheid op. Daarnaast liggen er Continental banden onder, zit het Performance Exhaust System erin gebouwd en is er nog veel meer tofs te vinden in deze brute waggie. Voor deze speciale uitvoering van de wagen betaal je $19,150 bovenop de basisprijs van $28,155. Voor een kleine 50k is deze monsterlijke truck dus van jou en dan maar hopen dat je een dubbele parkeerplaats vrij hebt in de buurt van je huis.

Reageer op artikel:
2019 ROUSH Nitemare F-150 is de snelste pick-up truck ooit
Sluiten