18 uur gratis knallen op 18hrs Festival: wij geven 5x 2 tickets weg!

Redactie 7 jun 2017 Entertainment

Oh wat lekker is dat zeg, die inkomende mailtjes met tickets erin voor de lekkerste festivals deze zomer. Dat zijn de momenten waar je naartoe leeft in zo’n zonnig jaargetijde. Het is dan ook heel chill dat we in Nederland rondlopen aangezien er elk jaar ongelooflijk veel dikke festivals worden georganiseerd en iedereen gegrepen is door het festivalvirus. Beter gezegd: dit is festival capitol of the world. Gezelligheid genoeg dus en wij mogen tickets weggeven voor één van de lekkerste feesten die er is: 18hrs Festival op 8 juli.

Jep, that’s right. We geven 5×2 tickets weg en het enige wat jij hoeft te doen is laten weten met wie jij helemaal uit je plaat wilt gaan op 18hrs Festival. Die naam hebben ze natuurlijk niet voor niks gekozen hé. 18 Uur lang volledig los gaan op de lekkerste beats van de beste DJ’s. Eerst lekker in het zonnetje en s’avonds gaat het dak er binnen af en vliegen de opblaasfiguren je om de oren.

ter Photo by: Remy de Klein (www.remydeklein.com)

Dus wil jij uit je plaat gaan 8 juli op Egbert Live, Route 94, Juan Sanchez, Sluwe Vos en nog vele anderen? Laat even weten met wie je wilt gan en hoe hard jullie het festival gaan rocken! We geven 5×2 tickets weg!

Mocht je nou niet winnen maar deze fissa niet willen missen, koop dan je tickets hier.

Reageer op artikel:
18 uur gratis knallen op 18hrs Festival: wij geven 5x 2 tickets weg!
Sluiten